Per Nando

16/07/2024

Que calor!!! Hui baixen les temperatures, però…… bufffff que torna, que torna🤦🔥☀️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Temperatures màximes de més de 40°C el dia d’ahir i que hui tendeixen a baixar de manera notable, però atenció perquè tornaran a pujar de valent.

Bon dia!!! Dimarts 16 de Juliol del 2024, bufff el que més varem escoltar ahir pel carrer és quina calor fa i amb tota la raó, màximes que sobrepassaren de bon tros els 40°C com ara després veurem, calor sufocant que sempre diem a Meteopoble que l’odiem.

Però quan són les 4 de la matinada cal mirar satèl·lit i novament l’absència de nuvolositat predomina bona part de la península Ibèrica, cosa normal en esta època i que personalment desitge que passe ben apresa, l’anticicló mana i manarà les pròximes jornades, per tant estabilitat assegurada cap a terres Mediterrànies.

MÀXIMES DE MÉS DE 40°C AHIR!!!🔥🔥🔥🔥🔥

FONT AVAMET

En raó eixos avisos taronja emesos ahir per l’Agència Estatal de Meteorologia per les comarques de València i Alacant, en el mapa elaborat per Avamet queda molt ben contemplat que sobretot per aquestes zones ahir va fer una calor de mil dimonis.

Destaquem els més de 41°C a poblacions com Sumacàrcer, Canals, El Genovès, Llocnou d’en Fenollet, Gavarda, Cotes, L’Alcúdia, Càrcer, La Pobla Llarga, Guadassuar, Castelló o Guadasséquies, també valors de més de 40°C a nombroses poblacions de les comarques centrals com Xella, La Pobla del Duc, Gavarda, Massalavés, Carlet, Benigànim,Anna Castelló de Rugat, Montaverner, L’Orxa, Xàtiva o Villamarxant.

HUI CANVIS AMB BAIXADA DE TERMÒMETRES⏬️⏬️⏬️PERÒ……

VARIACIÓ MÀXIMES HUI RESPECTE AHIR. FONT AEMET.
EVOLUCIÓ TEMPERATURES A 850HPA A PARTIR DE DIJOUS, MODEL EUROPEU.

Bé xiquets, hui ho agrairem i com veieu al mapa de variabilitat de màximes elaborat per Aemet, les temperatures baixaran entre 6-10°C on ahir les màximes van donar un dia d’autèntic infern. Demà tindrem un dia paregut al d’ahir on novament les temperatures màximes ens donaran un respir.

Però atenció!!! Perquè la massa Africana està per a quedar-se entre nosaltres o ben aprop de nosaltres com es costum ara al Juliol. Per tant!! A partir de dijous els termòmetres tornaran a remuntar cap amunt i novament les màximes s’enfilaran entre els 35-40°C dia darrere dia, una situació que amb alguns dies amb possibles baixades anecdòtiques, de moment no té fi i el cap de setmana a més podrà entrar el ponent. Mare deuuuuu!!!

Força, ho superarem!!! Fins demà.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando