Per Nando

15/07/2024

Precaució amb la calor!!! Avís taronja activat i el que veiem assusta😱😱🔥🔥🔥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Hui encara farà més calor, avís taronja activat, també vigilem models per últims de setmana, perquè atenció que la massa Africana vol continuar ben forta.

Bon dia!!! Dilluns 15 de Juliol, hui comencen oficialment el període canicular i ho farem per tot lo alt, esteu atents a les previsions perquè venen fortes per a hui i també comencem a vigilar els models per a finals de setmana, perquè la cosa encara es podria tornar més forta.

Primer que res mirem satèl·lit i un nou dia tenim el cel ras, tot això fruit del fort Anticiclò que predomina al territori peninsular, una situació que ens acompanyarà durant dies i dies,encara que alguns fronts pasen de refilo pel nord de la península Ibèrica deixant algunes pluges.

MÀXIMES AHIR!!!🔥🔥🔥

FONT AVAMET.

Novament les comarques centrals ahir van patir un nou dia de temperatures molt càlides i amb màximes que van quedar molt aprop dels 40°C, poblacions de la Vall d’Albaida tornen a destacar per temperatures altes el dia d’ahir, però també ho faran el dia de hui com ara vorem a continuació.

De moment les màximes més altes del dia d’ahir es van donar a El Genovès, Ontinyent o Anna amb 39°C, més de 38°C també a Énguera, Sumacàrcer, Aielo de Malferit, Quesa, Canals, La Pobla Llarga o Vallada, entre moltíssimes altres que varen quedar per damunt dels 35°C. La província de Castelló les màximes van aguantar un poc més amb valors més suportables entre 25-30°C.

AVÍS TARONJA HUI I PREVISIÓ MÀXIMES!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥

I atenció!!!! Perquè hui encara pujen més les temperatures de manera generalitzada, però serà novament a les comarques centrals on hui si que superarem eixos 40°C on inclús no descartem màximes superiors als 42°C en les poblacions més càlides, com per exemple Xàtiva.

Atenció també als avisos per calor, Aemet activa avís taronja al sud de la província de València i sud de la província d’Alacant per eixes temperatures càlides que podran tocar o superar eixos 40°C. Per tant precaució en les hores màximes de sol tant en majors, xiquets o animalets, ja que hui es un dia de fort risc.

I ATENCIÓ A LA RESTA DE SETMANA 😱😱🔥🔥🔥🔥🔥

TEMPERATURES A UNS 850HPA ESTA SETMANA

I mireu la massa càlida que no ens vol abandonar ni esta setmana, ni tampoc sembla que la setmana que ve. Demà baixen els termòmetres entre 6-8°C sobretot a les comarques del sud de València que es on hui es donaran les màximes més altes.

Però pendents, perquè eixa baixada de temperatures durarà molt poc, a partir de dijous els termòmetres tornaran a pujar de manera decidida i deixant un proper cap de setmana sufocant i amb màximes que novament podran pujar dels 40°C.

Per tant paciència i a suar un any més, però sempre amb Meteopoble, perquè ací almenys intentem fer-ho d’una manera més interactiva.

Fins dema!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando