Per Nando

14/07/2024

Nou avís per calor. La dorsal Africana pegarà de valent pròxima setmana.🔥🔥🔥🔥🔥

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de les precipitacions localitzades sobretot en el litoral i prelitoral, ara cal estar molt pendents de la dorsal Africana, perquè pegarà molt fort la pròxima setmana.

Bon dia!!! Diumenge 14 de Juliol, ahir varem tindre un breu parèntesi termometric i que ens va acompanyar en algunes precipitacions i que ara després vorem, un respir que no durarà massa i que hui ens farà mantindre a l’aguait davant la setmana tan calorosa que esperem.

Primer que res mirem satèl·lit, novament l’anticicló mana cap a les nostres terres i ara mateixa quan son les 4 de la matinada no tenim nuvolositat, ni la tenim, ni la esperem, així que només ixca el sol podrem vorel sense cap preocupació, no pasa el mateix cap al nord peninsular on el pas d’un front ara mateixa, deixa alguns ruixats a la part més nord-occidental.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!🌧🌧

FONT AVAMET.

Finalment ahir eixes precipitacions matinals a causa d’eixe vent més allevantat es van centrar en el litoral i prelitoral de la província de Castelló, precipitacions dèbils localment moderades, però que a la fi van deixar eixes precipitacions molt restringides.

Destaquem els 26 mm del Puig de Santa Maria, 25 mm a Borriana, 20 mm a Quartell, 19 mm a La Serratella, Joan de Moró, 18 mm a Nules o els 17 mm de Puçol entre altres menys importants.

MÀXIMES AHIR I MÀXIMES PREVISTES HUI, AVISOS METEOROLÒGICS.🟡☀️🔥

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET
MÀXIMES PREVISTES HUI, MODEL AROME
AVISOS HUI, FONT AEMET.

Com veieu als mapes anteriors i mirant les màximes donades ahir al territori Valencià, hui novament haurem d’estar pendents de les comarques de Diània ( sud de València I nord d’Alacant ) I interior de la província de València, perquè les màximes novament donaran valors aproximats entre 35-40°C. La província de Castelló i litoral nord d’Alacant sembla que de moment aguantarien un poc, però no serà per massa temps.

Aemet hui activa avis groc per eixes màximes superiors als 38°C per l’interior sud de València i sud de Lleida, així com el nord de la província de Girona.

I ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA 🤦🤦🤦🔥🔥🔥

AVISOS DEMÀ. FONT AEMET.
TEMPERATURES MÀXIMES DEMÀ MODEL AROME.
TEMPERATURES A UNS 850HPA PRÒXIMA SETMANA

Demà comença la canícula i ho farà amb tota la gana, perquè demà les màximes encarà pujaran més sobretot a les comarques centrals de la província de València I sud de la província d’Alacant on puntualment sobrepassaran els 40-42°C, però en general la pujada serà generalitzada a tot el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears. Aemet demà àmplia eixe avís groc per altes temperatures també al sud d’Alacant.

I la resta de setmana la massa d’aire càlida Africana continuarà afectant de ple a la península ibèrica, a nosaltres després d’una baixada de uns 5°C el dimarts, esteu ben atents perquè de cara a dijous les temperatures tornaran a muntar de manera decidida amb màximes novament al voltant dels 40°C.

Per tant!!!! Ens acostem novament cap a una situació càlida i sense data de caducitat, això vol dir que l’estiu vol pegar fort i caldrà estar atents les pròximes setmanes per vore si eixos models estacionals que preveien un estiu molt càlid acaben tinguent la raó.

EN FI……

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando