Per Nando

13/07/2024

Algunes pluges hui, però atenció que torna el monstre +28?🤦🤦🔥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La baixada dels termòmetres i algunes precipitacions seran el més important de la jornada de dissabte, però atenció a partir de demà.

Bon dia!!! Dissabte 13 de Juliol del 2024, després de 24 hores de descans meteorològic a Meteopoble que me feia falta, hui tornem amb les previsions amb normalitat i en alguns canvis que hui faran baixar encara més les temperatures, a més tindrem algunes precipitacions.

Primer que res mirem satèl·lit i ja podem observar com tenim més nuvolositat de tipus baix davant les nostres costes a estes hores del matí, de moment no s’aprecien precipitacions al radar, però durant el matí creix eixa possibilitat.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

Ahir encara que van baixar els termòmetres de manera generalitzada a les comarques centrals, encara va fer molta calor per zones de més a l’interior de València i Alacant on inclús les màximes s’aproparen als 40°C.

Destaquem els 39°C el dia d’ahir de Villena, 38°C a Requena, vora 37°C a Aiora i Beneixama, més de 36°C a Salines, Onil, Pilar de la Foradada i vora 35°C a Oriola, Castalla, Villena o Monòver.

HUI CANVIS AMB ALGUNES PLUGES I BAIXADA DE TERMÒMETRES 🌧🌦☁️⏬️

Hui el vent de llevant encara farà baixar més eixes màximes de manera més general deixant valors entre els 25-30°C, les màximes més altes es donaran a les comarques més centrals, però hui agrairem eixa baixada del mercuri.

A més atenció!!! Perquè la nuvolositat junt al vent de llevant, afavoriran durant el matí algunes precipitacions localment moderades, que afectaran sobretot punts del litoral i prelitoral del territori Valencià i extrem sud de Catalunya. Per la vesprada remitiran estes precipitacions, però no descartem alguna tronada molt local per l’interior de Catalunya, coses molt anecdòtiques i insignificants si es produeixen.

ATENCIÓ A DEMÀ I TAMBÉ ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA 🤦🔥☀️🔥🤦☀️🔥🤦

MÀXIMES PREVISTES DEMÀ.
MASSA D’AIRE CÀLID A 850HPA PRÒXIMA SETMANA.

Demà torna la calor amb tota la seua força cap a les nostres terres, una calor que novament deixarà màximes properes als 40°C a les comarques de Diània ( sud de València I nord d’Alacant) però que pujaran de manera general a tot el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears amb màximes entre els 30-35°C.

El sol serà el protagonista de la jornada demà, açò serà el preludi d’una setmana força calorosa cap a les nostres terres, perquè si veieu el segon mapa, la massa d’aire Africana i amb temperatures de fins a 28°C a 850HPA, farà que tinguem una setmana amb màximes entre 35-40°C dia darrere dia.

Açò és una situació normal per a l’època, però com estic dient tots els dies, encara que siga una situació normal de calor forta, just demà que començarà la Canícula, no deixa de ser una situació agobiant per a tots els que odiem l’estiu.

Però bé patirem, però també esperem que la Meteo ens recompense amb fortes tempestes cap a l’agost o setembre d’aquest any, però almenys hui també podrem gaudir d’algunes precipitacions que entraran de mar cap a terra deixant també un dia més suportable que com sempre a Meteopoble anirem seguint. Que passeu bon dissabte.

FINS DEMÀ!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando