Per Nando

11/07/2024

ATENCIÓ!!! Avís taronja hui, 44°C? Bufffff🔥🔥🔥

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Ai mare, si ahir va ser pesat, hui encara ho serà més i atents que la pròxima setmana ve forteta.

Bon dia!!! Dijous 11 de Juliol del 2024, a només 4 dies d’entrar en el període canicular, podem dir que les temperatures ens demostren com si estiguerem dins d’ell, ahir va ser un dia sufocant a les comarques centrals i hui el dia encara ve més fort com vorem ara després.

Però primer mirem el satèl·lit i podem observar com novament la península Ibèrica es troba en estos moments sense nuvolositat important pràcticament a tot el territori penínsular, una situació que es dona el potent Anticiclò que tenim al damunt nostra.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET

Mireu quines temperatures es van donar el dia d’ahir a tot el territori Valencià, però el color més enrosat o roig que veieu al mapa es va donar a les comarques de Diana o interior de València que es on normalment tenim eixe forn estival i que estem habituats.

Destaquem els més de 40°C ahir a Ontinyent o El Genovès, més de 39°C a Villena, Aielo de Malferit, El Palomar, Villena o Muro d’Alcoi, també temperatures molt altes com els més de 38°C a poblacions com Bicorp, Benigànim, Guadasséquies, Quesa,Moixent, Villena, Énguera, Albaida, Alzira, Vallada o Montaverner.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES🔥☀️🌧☁️

AVISOS AEMET HUI PER CALOR.
PREVISIÓ MÀXIMES HUI MODEL AROME.

Atents hui a les temperatures, perquè Aemet àmplia eixe avís taronja a tot el sud de València, per eixes temperatures altissimes que esperem el dia de hui i deixant també en avís groc a tota la província d’Alacant.

Es que hui serà un dia ben fort, inclús més que ahir i que no descartem valors encara més alts per les comarques de Diània o interior dd València, on no descartem que les temperatures puguen pujar de bon troç els 40°C i apropar-se als 44°C. Vorem hui quina població es la que es dóna eixe valor més alt.

VARIACIÓ MÀXIMES DEMÀ, FONT AEMET.

Demà tenim alguns canvis importants, com veieu la baixada de termòmetres a les comarques del sud de València I nord d’Alacant serà de més de 10°C i també a comarques Gironines, una baixada que continuarà també el dissabte, deixant respirar un poc.

A més demà podrem tindre algunes tempestes per Catalunya fruit d’una lleugera inestabilitat i que Dissabte es podran donar ej punts litorals del territori Valencià on poden registrar-se alguns ruixats dèbils.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

Però bo, no creieu que la baixada de temperatures durarà massa, perquè a partir del pròxim diumenge tornaran a remuntar. Mirant els models meteorològics com el model Europeu en les temperatures a 850HPA per a la setmana que ve, la massa d’aire càlid Àfrica ens ha agafat estima i tornarà a entrar deixant temperatures caniculars a tot el Mediterrani i demostrant que l’estiu vol pegar fort.

PACIÈNCIA I UNA CANYA, PERÒ L’ESTIU SI QUE NO FALLA MAI A LA CITA I PER TANT S’AGUANTAREM. CUIDEU-SE!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando