Per Nando

10/07/2024

Atenció hui i demà, dies amb temperatures prop o superiors als 40°C. 🟠AVÍS TARONJA‼️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

No se si vosaltres esteu preparats, però els pròxims dies seran fortes, després xicoteta treva, perquè la cosa no pinta gens bé.

Bon dia!!! Dimecres 10 de juny del 2024, comencen hui les previsions de l’oratge sobretot parlant de la calor que ens espera les pròximes jornades, una calor que començarà apretar hui de valent un parell de dies, però tot açò no acabarà ací com vorem ara després.

Però comencem el dia mirant al cel i al satèl·lit i sense massa preocupacions observem com ho tenim tot ras i és el preludi de que hui el sol escalfara de valent. Pràcticament tota la península és troba lliure de nuvolositat a causa d’eixe Anticiclò que tenim al damunt.

ATENCIÓ!!! AVISOS ACTIVATS PER FORTA CALOR!!!

AVÍS HUI PER CALOR AEMET
AVÍS DEMÀ PER CALOR AEMET.
TEMPERATURES MÀXIMES DEMÀ, MODEL AROME

Aprepareu-se per a estes 48 hores per a la calor que esperem en part del territori Valencià, Catalunya i alguns punts de l’illa de Mallorca. Hui tenim sobretot activat l’avís groc a les comarques del sud de València i Alacant, així com interior de Lleida i Tarragona per màximes que podran superar els 36-38°C

Atenció perquè demà continuarem amb eixos avisos i inclús pujaran avís taronja per màximes que demà oscil·laran entre els 38-40°C a les comarques de l’interior de València.

Amb el model Arome en ma, no descarte que puntualment a les comarques de Diània puguen superar eixos 40°C, en un dia i nit que seran pràcticament insuportables i el millor serà no eixir de casa si no es precís, sobretot la gent major i els xiquets.

QUE FARÀ LA RESTA DE SETMANA I LA SETMANA QUE VE?

A partir de divendres i dissabte baixaran les temperatures i no farà tanta calor. A més amb l’entrada del vent de llevant i una miqueta d’inestabilitat en altura el proper dissabte tenim risc d’algun ruixat per les comarques més litorals.

Però atenció perquè la massa càlida Africana està ben forta, per tant a partir de diumenge tornarà la forta calor que s’allargarà tota la setmana que ve amb màximes entre 35-40°C I estabilitat absoluta.

I EL MAR MEDITERRANI EN 25°C

El Mar Mediterrani comença s escalfar-se i ja trobem pràcticament a tots els llocs temperatures entre 24-25°C, per tant comença el caldo de cultiu que podrà fer en cas de condicions idònies que les tempestes puguen ser molt fortes si tenim entrades d’aire fred en altura els pròxims mesos. Recordem que el Mediterrani comença a tindre aigües més càlides i això tindrà conseqüències en el pas dels anys amb precipitacions i tempestes que seran més virulentes cada vegada.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando