Per Nando

9/07/2024

Atenció!!! Demà primers avisos per calor, però dijous avís taronja🥵🤦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les màximes per damunt dels 40°C a les comarques centrals començaran a guanyar protagonisme i les mínimes tropicals seran el pa del dia a dia.

Bon dia!!! Dimarts 9 de Juliol del 2024, últims dies de vacances i que també passaré amb molta calor per ací, menys que al nostre territori, però ací el sol a les hores centrals del dia també acaba picant. En una estona vaig cap al canyó d’Anyisclo, vorem com està tot allò i apurant les últimes 48 hores de les meues vacances d’enguany.

Però primer que res i com tots els matins mirem el satèl·lit, poca cosa cal destacar llevat d’alguns núvols que estan creuant per la meitad nord de la península i que tan sols deixen alguns ruixats dèbils i dispersos al seu pas, però nosaltres tenim cel ras i sense perspectives de pluges els pròxims dies.

PREVISIÓ DE TEMPERATURES PRÒXIMS DIES!!!

AVISOS CALOR DIJOUS, FONT AEMET
PREVISIÓ MÀXIMES DEMÀ, MODEL AROME, FONT METEOCIEL.

Atents que hui les màximes ja començaran apretar més respecte ahir cap a terres Vancianes, però serà demà quan tinguem els primers avisos groc per calor a la província de València i atents!!! Perquè dijous eixe avís s’elevarà a taronja per eixes màximes que podran superar els 40°C a les comarques centrals del sud de València com quasi sempre estem acostumats.

Les mínimes i la seua tropicalitzacio ja serà habitual dia darrere dia i cal esperar temperatures nocturnes que oscil·laran entre els 20-25°C a la majoria d’observatoris. Per tant, serà difícil agafar el són per la nit, això sí, jo ho tinc clar, l’aire acondicionat mourà a ple rendiment a ma casa, perquè no vull patir aquest malsomni d’estació també en hores de descans.

I QUE ENS ESPERA EL LLARG TERMINI?

El dissabte tindrem alguns canvis i baixaran un poc les temperatures, a més el vent de llevant podrà deixar alguns ruixats sobretot en zones de la costa, però l’alegria durarà poc i diumenge i la pròxima setmana de nou el sol i la calor seran els protagonistes del dia a dia.

No podem fer res que aguantar-se en unes terres que l’estiu cada vegada està més present i l’hivern menys, per tant cada canvi en pluja o més fred sempre caldrà agrair-lo de hui en avant, perquè estem condemnats a que les temperatures cada vegada siguen més elevades cap a les nostres terres.

FINS DEMÀ.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando