Per Nando

8/07/2024

Preparats per acostumar-se als 35-40°C a partir de dimarts? Va per a llarg?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La forta dorsal Africana tard o prompte tenia que vindre, ara mateixa els models meteorològics ens diuen que ara si, l’estiu vol pegar fort.

Bon dia!!! Dilluns 8 de Juliol del 2024, després de les pluges d’ahir i el dia més suportable per la nuvolositat i eixes màximes més contingudes, ara mateixa estarem molt pendents de les temperatures durant aquesta setmana, perquè l’estiu vol moure ja fitxa cap endavant i recordar que ell està ací i no ens vol deixar passar ni una.

Primer que res i només ens alcem mirem satèl·lit, hui ens despertem amb el cel més lliure de núvols a la terreta, encara que sabeu que jo me trobe als Pirineus, on ací el cel està ras i hui el sol també ens apretara per esta zona.

PRECIPITACIONS AHIR!!!🌧🌧

FONT AVAMET

Precipitacions ahir que van sumar alguns litres que inclús molt localment varen ser destacables com es el cas de l’extrem nord-est de la província de Castelló, on varen arreplegar fins a 53 mm a Sant Jordi ( Panoràmica Golf ) o 26 mm Algar de Palància.

Després les precipitacions varen ser menys significatives al sud de la província de Castelló i nord de València o interior de la província d’Alacant, on destaquem els 12 mm de Castalla, Biar o Villena.

ATENCIÓ!!! A PARTIR DE DEMÀ, PERÒ SOBRETOT DIMECRES I ENDAVANT☀️☀️☀️🔥🔥🔥🔥🔥

EVOLUCIÓ TEMPERATURES A 850HPA.

Xiquets, les temperatures caniculars ja les tenim ací ben aprop i llevat d’algun dia de treva com el pròxim dissabte, que amb llevant i algunes precipitacions pel litoral del sud de València i nord d’Alacant podrien alleugerir una mica eixes màximes. Les previsions tant a curt, com a llarg termini és que la famosa dorsal Africana ha vingut per a quedar-se i deixar màximes a partir de demà, per damunt dels 35°C i amb dies de 40°C en alguns sectors per a dies i dies.

Es una situació normal per a l’època, però se que soc cansino i ho torne a dir que personalment a mi se me fa insuportable. Només me se’n pujen els ànims, perquè se que tot açò va escalfant dia darrere dia el Mar Mediterrani i tot això ens afavoreix de cara futures entrades d’inestabilitat, perquè amb eixos contrasts tèrmics en altura i en superfície les tempestes es fan molt més violentes en cas d’una entrada d’inestabilitat en altura.

En resum…….. Calor i més calor i ara si per a llarg, però com sempre dic esperarem a que este finals d’estiu i tardor ens donen eixos fenòmens meteorològics adversos que tant ens pujen la adrenalina a Meteopoble.

M’acompanyareu? Vos espere sempre…

FINS DEMÀ!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando