Per Nando

6/07/2024

ATENCIÓ!!! Avisos activats hui, tempestes fortes i amb possibilitat de pedregades 👀👀🧊🧊⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents a esta vesprada, perquè les tempestes creixeran novament amb energia per el Pirineu Aragonès, Catalunya i interior de Castelló i València. Aemet ha emès avisos per tempestes, pedra i fortes ràfegues de vent.

Bon dia!!! Dissabte 6 de Juliol del 2024,quan son les 5:30 del matí comence a escriure aquest post. Des d’ací dalt dels Pirineus Aragonesos, quina nit de llamps trons i pluja la que hem tingut, ja no recordava el que era dormir amb eixos sons tan relaxants per a poder agagar el són completament.

Com tots els matins vos mostre el satèl·lit i hui també el radar de les passades 12 hores, podem apreciar eixe nucli potent de tempestes que creuava pràcticament tota la comunitat Autònoma d’Aragó i sobretot terres de l’interior de Tarragona i comarques Lleidatanes. Ara mateixa encara queden algunes tempestes disperses per els Pirineus, i inclús encarà trona i plou per Arro on estic hospedat, però atenció que està vesprada serà novament moguda per tota aquesta zona, però també per terres Valencianes i Catalanes.

PREVISIÓ DE TEMPESTES FORTES HUI!!!⛈️⚡️🧊

AVISOS AEMET HUI.

Bé, matí hui relativament tranquil, però a mesura que avance la jornada començaran a créixer nous potents nuclis de tempesta per la zona d’Aragó que deixaran forts ruixats, gran aparell elèctric i inclús algunes granissades. Serà ja de vesprada quan les tempestes començen a afectar l’interior de Catalunya i el territori Valencià, amb més probabilitat per l’interior de Castelló i València i que no descartem que puguen afectar punts del litoral.

Atents perquè l’Agència Estatal de Meteorologia ha activat al nostre territori i Catalunya eixe avís groc per fortes tempestes per les comarques de l’interior i que inclús podran deixar fortes granissades.

PRÒXIMS DIES!!!⛅️☀️🔥⛅️☀️

TEMPERATURES A 850HPA MITJANS PRÒXIMA SETMANA

L’evolució per a demà es que per el matí podrem tindre algun ruixat o alguna gota poc important per el litoral del territori Valencià, de vesprada novament podrà créixer alguna tempesta, però molt localitzada i coses menys importants que les de hui. Les temperatures hui baixen entre 4/6°C respecte als últims dies.

La pròxima setmana el més important serà la important pujada de termòmetres que sobretot notarem cap allà el dimecres i que tindrem que prestar atenció de cara a divendres on inclús podrem superar els 40°C en alguns indrets.

També el pas d’un nou solc d’aire fred podrà tornar a portar tempestes cap zones de la Mediterrània, cap a últims de la pròxima setmana, però de moment els models aposten per Catalunya on de nou podrà vores afectada.

Siga com siga i encara que estic de vacances , Meteopoble segueix informant i també pendents de les vostres imatges o material visual i també intentant oferir-vos mitjançant videos o imatges el que vaig veient jo per ací.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando