Per Nando

5/07/2024

ATENCIÓ!!! El llop vol assomar la pateta, però també s’intuiexen tempestes 😱🤦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Cap de setmana de tempestes, pròxima setmana de calor o molta calor i ja vorem si tornen les tronades altra vegada.

Bon dia!!! Divendres 5 de Juliol del 2024, són les 4 de la matinada, en acabar aquest post me’n vaig agafar el cotxe i directament a viatjar cap als Pirineus Aragonesos, en uns quants dies espere gaudir de la natura, ja vos mostraré algun vidiet per les xarxes i si demà pille alguna tronada per allà també vos heu mostraré.

Però primer que res mirem satèl·lit i observem l’escassa nuvolositat que tenim al damunt de la península Ibèrica, però açò canviarà durant el cap de setmana, com ara després veurem. Sobre l’huracà Beryl i encara que ha perdut força respecte al monstre categoria 4-5 que va passar per Jamaica, ara ja toca terres Mexicanes, més en concret ara és troba en platja del Carmen i afecta aquelles zones encara com a un Huracà potent i amb nuclis ben actius de precipitacions i forts vents de 150 km/h

MÀXIMES AHIR,CONTINUEM AMB CALOR!!!🌤☀️🌤

FONT AVAMET.

Quines màximes novament ahir i sense apenes variacions els pròxims dies, tan sols baixaran un poc el pròxim diumenge, per a tornar a pujar a partir de dilluns.

Destaquem ahir els valors més alts a les comarques de Diània o interior de València, per exemple valors de més de 35°C a Oriola, Villena, Agres, El Genovès, Fontanars o Ontinyent, també valors compresos en més de 34 °C a moltes poblacions com per exemple Ademús, Gorga, Planes, Aiora, Muro d’Alcoi, Benigànim, Beneixama, Coix i Villena entre altres.

CAP DE SETMANA DE TEMPESTES 🌧⚡️🌧⚡️⛈️

Bé, ens tocarà seguir ben de prop les tempestes que demà de vesprada sobretot es formaran per Aragó, Catalunya i interior de la província de Castelló i València, perquè podran ser fortes i anar acompanyades de pedra.

Jo estaré a la part entre França i Aragó, es a dir als Pirineus, allà informaré d’ací i d’allq, perquè espere el vostre material visual en cas de tempestes fortes a la vostra població.

Diumenge també podrem tindre alguna gota, a més les temperatures baixaran uns graus respecte a estos dies.

ENS AFECTARÀ FINALMENT LA MASSA CÀLIDA LA PRÒXIMA SETMANA? I L’AIRE FRED I MÉS TEMPESTES?👀☀️🌤🔥⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️

TEMPERATURES A 850HPA DIVENDRES QUE VE
EVOLUCIÓ MASSES D’AIRE MITJANS-FINALS PRÒXIMA SETMANA.

Atents a la setmana que ve, perquè el llop assoma la pata amb una important irrupció càlida d’Àfrica que farà que encara puguen remuntar més els termòmetres a partir de dimecres pròxim i amb possibilitat de valors de vora 40°C en àmplies zones.

Ara bé!!! Les tendències dels models continuen veient variabilitat en les masses d’aire i la possibilitat de que una altra vaguada ens puguera afectar el cap de setmana pròxim, es a dir a partir del 13 dd Juliol, açò també està en l’aire, però podria portar una nova situació tempestuosa.

En resum, tempestes este cap de setmana i molta calor la setmana que ve i amb possibilitat de canvis cap a finals. Aguantarem la calor com siga, però bé, sembla que en els Pirineus almenys gaudiré de l’entorn i de la barbaritat d’aigua que corre per allà, gràcies a les abundants precipitacions caigudes els últims mesos.

VAIG CAP ALLÀ,FINS DEMÀ!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando