Per Nando

4/07/2024

Tempestes dissabte i atents a la pròxima setmana. Qui guanyarà?

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La calor continuarà les pròximes jornades a l’espera d’alguns canvis el cap de setmana i també vigilant la setmana que ve.

Bon dia!!! Dijous 4 de Juliol del 2024, quina calor que varem patir ahir, una calor normal per a estes dates, però és horrible i a més sabent la sequera que portem arrastrant al territori Valencià, però és una estació que tenim que passar si o si i tenim que ser positius, perquè ja queda un dia menys.

Però com tots els matins ens tornem a fixar en el satèl·lit i novament i amb l’anticicló damunt nostre poc tenim que aportar, però si ens en anem al altra punta del món, al Carib l’huracà Beryl toca terres de la República Dominicana com a Huracà força 4 i les últimes hores a baixat la seua intensitat per l’illa de Kingston on es troba ara mateixa, però porta associat un sistema de pluges torrencials i generals per aquella zona.

Beryl es un huracà que s’ha enfortit en molt poques hores a categoria 5, deixant un rastre de destrucció al seu pas i amb 9 víctimes mortals a la seua esquena. Ara mateixa es dirigeix cap a terres Mexicanes i ja veurem si es reforça o aplega com a tempesta tropical.

QUINES MÀXIMES AHIR!!!☀️☀️🐝

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Però tornem a casa nostra i ahir les comarques centrals tornen a destacar en les seues màximes al territori Valencià, com estem ben acostumats, màximes apropant-se ja cap als 40°C.

Destaquem els 39°C de Sumacàrcer, els més de 38°C a Llocnou d’en Fenollet, El Genovès, Gavarda, La Pobla Llarga, Càrcer, Anna o Xella, però com veieu la suma de poblacions per damunt dels 35°C a la província de València es immensa. Els pròxims dies apenes variaran les temperatures i per tant continuarà la calor a casa nostra.

ALGUNS CANVIS EL CAP DE SETMANA!!!🌦⛈️⚡️

La situació meteorològica continuarà estable a tot el Mediterrani durant hui i demà, però entre dissabte i diumenge, el pas d’una vaguada molt poc profunda farà que tinguem la suficient inestabilitat per a poder vore créixer tempestes que podran ser fortes per Catalunya, interior de Castelló i inclús part d’Aragó.

Una vaguada que farà baixar els termòmetres el pròxim diumenge entre 4-5°C, però serà una baixada de 24 hores, perquè pràcticament tornaran a pujar a partir de dilluns.

LA PRÒXIMA SETMANA LLUITA DE MASES D’AIRE?👀👀👀⛈️⚡️🔥🔥☀️☀️☀️

TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMA SETMANA.

I atents a la pròxima setmana, perquè mentre noves masses d’aire fred volen entrar pel nord de la península Ibèrica, la massa càlida també vol entar amb força pel sud peninsular. Qui guanyarà? El més possible cap a les nostres terres es que guanye la massa càlida Africana i ens deixe oratge càlid i estable cap a les nostres comarques tota la setmana que ve.

HO SEGUIREM, FINS DEMÀ.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

🔴ÚLTIMA HORA TEMPESTES

🔴ÚLTIMA HORA TEMPESTES

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA. Les tempestes més intenses de moment s'han centrat al...

Més vistes

Nando