Per Nando

3/07/2024

Calor, tempestes cap de setmana i després pendents d’Àfrica 😱

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’estabilitat atmosfèrica ha tornat a les nostres llars encara que novament el cap de setmana tornarà a inestabilitzar-se.

Bon dia!!! Dimecres 3 de Juliol del 2024, ja sabem que estem en els mesos més avorrits de l’any, però com heu vist en les últimes situacions de tempestes ens agrada tant el moviment meteorològic que ens tornem eufòrics amb una situació de tronades intenses, de moment no sabem que passarà ni aquest mes, ni tampoc a l’agost, perquè com heu pogut comprovar, els models estacionals estan fallant i molt. Per tant el dia a dia ens anirà dient que va passant.

De moment com tots els matins mirem satèl·lit i l’anticicló mana ara mateixa de la península Ibèrica amb només alguns núvols que apenes tenen transcendència, hui pujen un poc més els termòmetres i la calor estival ja es notarà un poc més cap a les nostres comarques.

L’HURACÀ BERYL🌀🌀🌀🌀

Mentrestant a l’altra part del món, L’HURACÀ Beryl creua el Carib afectant l’illa de San Juan i creuant ara per la seua vessant sud la República Dominicana, ahir va agafar la seua força màxima com a categoria 5 i ràfegues de més de 260 km/h. Segons els experts, un huracà prematur i que augura una temporada prou activa per aquelles aigües.

EL CAP DE SETMANA VAGUADA!! I LA PRÒXIMA SETMANA?

TEMPERATURA EN ALTURA PROPER CAP DE SETMANA
TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMA SETMANA

Bé a nosaltres el més important durant la setmana es que entre dissabte i diumenge es complica un poc l’oratge amb possibilitat de tempestes per l’interior i nord del territori Valencià i part de Catalunya, que anirem afinant millor en els models mesoescalars cap allà el divendres .

A mi entre divendres i dissabte les tempestes en podran fer gaudir pel Pirineu Aragonès, perquè allà si que espere que siguen fortes o molt fortes durant aquestos dies. Aniré informant de la situació.

I sembla que la pròxima setmana tornarà l’estabilitat i veiem com aasoma novament el cap eixa dorsal Africana. Recordem que el 15 de Juliol està aprop, per tant ja tenim ahí la Canícula i per tant el més normal és que la calor més forta vinga prompte. Això si…… De moment els models estacionals que veien un estiu més càlid del normal han fallat, dic de moment, perquè encara queda molt d’estiu per davant i tot açò pot canviar.

Però el que tinga que vindre ja vindrà, nosaltres seguim pendents de l’oratge i de les tempestes durant el cap de setmana i anem informant.

FINS DEMÀ.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

🔴ÚLTIMA HORA TEMPESTES

🔴ÚLTIMA HORA TEMPESTES

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA. Les tempestes més intenses de moment s'han centrat al...

I ara? Pendents de la vaguada.

I ara? Pendents de la vaguada.

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA. Demà per la vesprada i dilluns tornen les tempestes que...

Més vistes

Nando