Per Nando

2/07/2024

Desprès de la vaguada, el cap de setmana tornen les tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Línia de tempestes molt intenses la que ens va creuar ahir, ara uns dies d’estabilitat, però atenció perquè tornen les tempestes en algunes zones.

Bon dia!!! Dimarts 2 de Juliol, quin amaneixer de llamps i trons varem viure ahir molts valencians i Catalans i que finalment la pluja va ser més beneficiosa que res, llevat d’algun esglai puntual, una pluja que va deixar acumulats importants com ara després veurem.

Però bé!!! Hui toca mirar satèl·lit novament, i també ens fem ressò del fort huracà anomenat Beryl i que ha azotat el Carib les últimes hores, ara mateixa en la seua evolució es dirigeix cap a la República Dominicana amb una certa potència, ací a casa nostra i després de la vaguada, el cel està ras i així continuarà els pròxims dies, a més amb una pujada de termòmetres que novament deixarà temperatures estivals els pròxims dies.

PRECIPITACIONS DIA D’AHIR!⛈️🌧🌧⛈️

FONT AVAMET

Be, registres més que destacables el dia d’ahir per a començar el mes de Juliol i que van deixar fina a 88 mm a Utiel, 80 mm a Villar del Arzobispo, 74 mm a Xodos, 73 mm a Massanasa, 72 mm a València, 70 mm a Càlig, 64 mm a Cirat, 60 mm a Calles o Catarroja, 59 mm a Almenara o Serra, 56 mm s Llucena o Culla, entre altres.

Com veieu les màximes precipitacions es van donar al nord de la província de València i província de Castelló, a la resta poca cosa amb la pluja més irregular i que no va aplegar a les comarques del sud d’Alacant.

NOVES TEMPESTES DURANT EL PROPER CAP DE SETMANA!⚡️⚡️

Ara toca bon oratge, però bon oratge fins el cap de setmana, perquè un nou solc d’aire fred, podrà tornar a portar tempestes entre dissabte i diumenge que en principi afectarien la província de Castelló i també a Catalunya, però que inclús el proper diumenge podrien ser més generals. Tampoc és veu una situació de tempestes tan intenses com les d’ahir amb amb les eixides actuals dels models meteorològics, però caldrà seguir-ho per si de cas.

La pròxima setmana quasi que podem avançar que serà estable i ja vorem si es decideix finalment entrar una potent irrupció càlida provinent d’Àfrica, situació que anirem seguint desde Meteopoble.

Per tant oratge estable els pròxims dies fins al cap de setmana que tornen les tempestes i ja vorem si la pròxima setmana ens entra la calor intensa, encara que els pròxims dies tindrem màximes al voltant dels 35°C, unes temperatures normals per a l’època.

ANEM INFORMANT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando