Per Nando

1/07/2024

ATENCIÓ!!!Comença la festa. Avís taronja activat. Precaució amb les tempestes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Tempestes fortes o molt fortes les que ens mostra el radar i que afectaran bona part del territori Valencià i Catalunya, atents a les previsions!!!🌪⚡️🟠⛈️🌧🧊🧊

Bon dia!!! Dilluns 1 de Juliol del 2024, comencem mes i ho fem expectants davant la situació de tempestes que tindrem les pròximes hores al nostre territori i que poden ser fortes o molt fortes i que de seguida detall amb la previsió.

Però primer que res mirem satèl·lit i radar i observem que ja les tenim al damunt com estava previst i comencen a caure amb força quan son les 5 de la matinada per l’interior de Castelló i sud de Tarragona on les pròximes hores també tocaran punts del litoral.

AVÍS TARONJA ACTIVAT PER A HUI!!! 🟠 PRECAUCIÓ ⛈️⚡️🌧🧊

Avisos no oficials Meteopoble!!!

Avisos oficials Aemet!!!

Mapa simbols Meteopoble!!!

Atenció les pròximes hores i fins a migdia, perquè les tempestes seran molt fortes o inclús poden ser puntualment virulentes i anar acompanyades de granís per les comarques de Castelló, València, nord de la província d’Alacant, Tarragona i costa central de Barcelona.

Segons els models meteorològics la màxima inestabilitat es concentrarà entre les 8 del matí i fins les 14 hores i ràpidament la situació millorarà.

Però recordeu que estem en avís taronja per aquestes tempestes que podran deixar forts aiguats i inclús fortes granissades i sense descartar la formació puntual d’algun fenomen advers associat al vent. Per tant!!! Demanem precaució a partir d’ara, perquè encara que serà una situació molt ràpida les tempestes poden tindre certa severitat i vorem quin poble s’endu la màxima precipitació d’aquest episodi.

A les Balears la situació estarà prou més tranquila i per això des de Meteopoble no hem ficat cap avís, perquè allà les tempestes tindran menys risc que al territori Valencià i Catalunya.

Les temperatures baixen entre 4/6°C hui, però tranquils que demà tornen a remuntar amb calor, però valors normals per a l’època.

TORNEN LES TEMPESTES DURANT EL CAP DE SETMANA PRÒXIM!!!👀⛈️⚡️🌪🌧

Després de les tempestes de hui ens venen uns dies d’estabilitat, però serà per poc de temps, perquè atenció que durant el cap de setmana, un nou solc d’aire fred en altura farà inestabilitzar novament l’oratge i portarà noves tempestes sobretot pel nord de la península, Catalunya i nord del territori Valencià.

Meteopoble estarà als Pirineus Aragonesos i espera gaudir allà també de les tempestes, però mentrestant hui Meteopoble també gaudirà de les tempestes que es produiran al nostre territori, això sí demane precaució, perquè encara que no estem en una situació potencialment perillosa, l’avís taronja es seriós i pot portar perills per a la població.

Així que estem de seguimeeeeeeent i les pròximes hores anirem informant a tots en post i material visual que ens anireu fent arribar per les diferents vies que te Meteopoble.

PRECAUCIÓ I A GAUDIR,PERÒ SOBRETOT PRECAUCIÓ!!!!⛈️⚡️🌪🌧🧊📽

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando