Per Nando

1/07/2024

🔴ÚLTIMA HORA TEMPESTES

Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les tempestes més intenses de moment s’han centrat al nord de la província de València, Castelló I punts del sud de Catalunya.

Benvinguts de nou, una línia de tempestes intenses està agranant desde bon matí les comarques del nord del territori Valencià i sud de Catalunya on ja registrem precipitacions prou importants.

A estes hores i mirant el radar continuen les fortes tempestes per aquelles zones, però segons les últimes previsions dels models meteorològics, les pròximes hores les tempestes també afectaran les comarques del sud de València i nord d’Alacant, encara que no tant intenses com les que s’estan produint al nord, això sí, podran ser fortes.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ⛈️⛈️

FONT AVAMET

Les últimes precipitacions actualitzades a les 9 del matí desde la meteoxarxa d’Avamet ens dóna fins a vora 65mm a Càlig, Villar del Arzobispo o Xodos, també entre 50-60 mm a Serra, Utiel, Llucena, Atzeneta del Maestrat, Culla, Almenara, Cortès d’Arenos o Betera entre altres.

Recordem que son dates provisionals i que continua plovent i continuarà fent-ho a les nostres comarques fins allà les 14-15 hores. També recordem que estem en avís taronja. Per tant i com sempre, Seguimeeeeeeent. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando