Per Nando

30/06/2024

Atenció!!! Avisos activats demà amb noves tempestes intenses i amb pedra.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les tempestes entre hui i demà tornaran a guanyar protagonisme i seran fortes o molt fortes. On afectaran principalment? Això ens diuen hui els models meteorològics…🌪⛈️⚡️

Bon dia, diumenge 30 de juny, hui acabarem el mes i demà començarem Juliol amb inestabilitat que deixarà ruixats i tempestes que poden tindre certa intensitat i aniran afectant ací i allà de molts punts del territori Valencià i Catalunya com ara després vorem.

Però primer que res mirem el satèl·lit i ja podem observar eixe aire fred que comença a guaitar per l’Atlàntic i durant esta vesprada-nit, però sobretot demà ens afectarà a nosaltres.

PREVISIÓ I MAPA DE SIMBOLS DEMÀ.

PAS DE L’AIRE FRED EN ALTURA HUI I DEMÀ
MAPA SIMBOLS DEMÀ.
AVISOS PROVISIONALS PER A DEMÀ.

Be xiquets, nou divertiment el que tindrem q partir d’esta nit, però sobretot demà de matí i també de vesprada.

Com he dit a partir d’esta nit ja podrem tindre les primeres tempestes pel nord del territori Valencià i Catalunya. Demà mati seran localment fortes o molt fortes a la província de Castelló i Catalunya, de cara a migdia eixes tempestes també afectaran punts de la província de València i Alacant on podran ser localment fortes i poden anar acompanyades de pedra.

Aemet activa avis groc per a demà a bona part de Catalunya i la província de Castelló, encara que eixos avisos podran anar variant les pròximes hores i no descartem algun avís taronja.

I DESPRÉS QUIN ORATGE ESPEREM?🌤☀️🌧🌦⚡️⛈️

A partir de dimarts s’imposa novament l’anticicló i per tant l’estabilitat atmosfèrica, en unes temperatures acordes per a l’època i unes màximes que pujaran dels 30°C.

Caldrà seguir el proper cap de setmana perquè novament podrà tornar a entrar aire fred en altura i podran tornar les tempestes quan més al nord ens trobem.

Però bé!!! Ara cal seguir l’evolució per a demà, perquè sembla que serà un dia del més entretingut i on les tempestes podran ser molt fortes i anar acompanyades de pedra.

Precaució i Seguimeeeeeeent.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

I ara? Pendents de la vaguada.

I ara? Pendents de la vaguada.

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA. Demà per la vesprada i dilluns tornen les tempestes que...

Més vistes

Nando