Per Nando

30/06/2024

🔴ÚLTIMA HORA!!! Aemet activa avís taronja per a demà.

Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents perquè Aemet acaba d’activar l’avís taronja desde esta pròxima nit i demà a la província de Castelló i amplia l’avís groc a tota la província de València i nord-est d’Alacant. Les tempestes demà podran ser molt fortes o inclús amb certa severitat i anar acompanyades de pedra.

L’avís taronja es un avís seriós per a la població i per tant anem a estar molt pendents de l’evolució meteorològica, i estarem de ple seguiment tant les pròximes hores com demà, que es quan esperem un oratge molt inestable i amb possibilitat de tempestes generals, sobretot a la província de València i Castelló.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando