Per Nando

29/06/2024

I ara? Pendents de la vaguada.

Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Demà per la vesprada i dilluns tornen les tempestes que seran prou intenses novament, per tant, atenció!!!

Bon dia!!! Dissabte 29 de juny, últims dies del mes i tampoc ens podem queixar de la calor que ens ha fet, no ens podem queixar de moment, perquè ja vorem que ens porta Juliol i Agost, cosa que ningú pot saber. Calor en farà, però falta vore si molt o el normal.

De moment i quan són les 6:30 del matí observem el satèl·lit de les últimes 12 hores i podem observar com de ràpid va creuar la D.A.N.A que va deixar algunes tempestes amb acumulats importants al nostre territori, com ara després vorem, però com estava previst,ara la major inestabilitat se situa per Catalunya on les pròximes hores encara podran rebre tempestes intenses.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET

L’interior de València i Castelló encara va rebre una regadeta decent i amb uns acumulats que destaquen sobretot per l’interior de València.

Per tant destaquem fins a 42 mm a Bunyol, 38 mm a Loriguilla i Requena, 36 mm a Macastre, entre d’altres que van quedar entre els 20-30 mm tots situats com he dit abans per l’interior de València i Castelló.

ATENTS!!! DEMÀ I DILLUNS TORNEN LES TEMPESTES!!!

TEMPERATURA A 500HPA DEMÀ I DILLUNS.
ANIMACIÓ TEMPESTES AROME ENTRE DEMÀ DE VESPRADA I DILLUNS DE MATÍ.

Molt pendents entre demà de vesprada i dilluns de matí, perquè el pas d’una nova vaguada farà créixer la possibilitat de tempestes sobretot cap a la meitat nord del territori Valencià i Catalunya. Unes tempestes que podran ser localment fortes, amb possibilitat de granís i inclús podran tocar punts del litoral.

En les pròximes eixides dels models mesoescalars sabrem millor si esta nova situació també afectarà les comarques del sud, però per ara la probabilitat es baixeta i sembla que eixes tempestes es produiran per el nord de la província de València, província de Castelló i Catalunya.

Sembla que dilluns de vesprada milloraria la situació i podríem donar per finiquitat aquest nou episodi tempestuós.

Per tant demà i dilluns serà un nou dia de seguiment meteorològic i anirem veient on es van formant eixes tempestes que esperem en alguns punts del Mediterrani i vorem si els models milloren cap a les comarques del sud, perquè ací també fa falta.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando