Per Nando

28/06/2024

Atenció!!! Les pròximes hores estes zones seran on les tempestes seran fortes o molt fortes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els models creuen la Dana del sud peninsular cap a Catalunya entre esta vesprada-nit i demà, serà quan les tempestes seran importants i molt intenses en alguns indrets.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinats de nou, ja comencen a guaitar les tempestes per Albacete i que fregaran sobretot l’interior de la província de València les properes hores i algun punt de l’interior de la província de Castelló. Demà Atenció a punts de Catalunya perquè les tempestes podran ser molt intenses i Aemet ha activat avís taronja a la Tarragona nord per eixes tronades que poden vindre amb pedra i forts vents.

I atenció també el dilluns, perquè la situació torna a empitjorar i les tempestes podran ser més generals també al territori Valencià i ser especialment intenses a molts indrets.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

ACTUALITZACIÓ MATÍ!!!

Bon dia!!! Divendres 28 de juny del 2024, la pròxima vesprada-nit i demà seran intenses en alguns sectors del Mediterrani com vorem ara a continuació, tot a causa d’eixe xicotet embossament d’aire fred que venim anunciant des de fa dies i que produirà tempestes molt intenses, però no ho farà a tots els llocs.

Primer que res i amb les imatges del satèl·lit, continuem observant eixa borrasca amb aire fred en altura i que hui començarà el seu desplaçament cap q nosaltres i després cap a Catalunya, per tant està vesprada-nit i demà serà de observar el cel i el satèl·lit i radar.

PREVISIÓ DE TEMPESTES MOLT FORTES!!!

EVOLUCIÓ D.A.N.A PRÒXIMES HORES.
MAPA DE PREVISIÓ ESTA VESPRADA-NIT I DEMÀ.
AVISOS AEMET HUI
AVISOS AEMET DEMÀ

Atenció a esta vesprada-nit a l’interior de València per tempestes molt fortes que poden anar acompanyades de pedra i fortes ràfegues de vent, precaució en comarques com la Plana d’Utiel o la Vall de Cofrents perquè allí esperem les tempestes més intenses.

De cara la matinada eixes tempestes podran afectar l’interior de la província de Castelló i ràpidament es desplaçaran cap a Catalunya on demà seran generals i molt fortes i possibles granissades.

Aemet activa avís groc per l’interior nord de València per a hui i a quasi tota Catalunya per a demà.

El moviment de les tempestes anirà acorde amb el desplaçament de la D.A.N.A cap al nord i serà molt ràpid, per tant seran tempestes localitzades i de curta durada i la majoria de comarques de l’interior del nostre territori. Al litoral ni ens enterarem.

Les temperatures continuaran altes i demà farà molta calor al sud amb el vent de ponent com a protagonista.

I DESPRÉS D’AQUEST EPISODI QUE PASSARÀ?ATENCIÓ AL DILLUNS⚡️🌪⛈️🌪⛈️⚡️

VAGUADA PER A DILLUNS

Atenció perquè sembla que el proper diumenge tindrem un dia prou tranquil, però una nova vaguada creuarà per bona part de la península, a nosaltres ens afectarà el proper dilluns, on segons els últims models meteorològics tornarien les tempestes fortes o molt fortes al nostre territori i Catalunya.

Per tant caldrà seguir també aquest nou episodi de cara a dilluns per vore quines comarques seran les més afectades per esta nova tanda de tronades i si eixes tempestes també acaben tocant punts del litoral.

Després del dilluns la situació podrà estabilitzar-se, però no és veu una situació clara i l’aire fred en altura podrà continuar entrant per la península i ja vorem si tornen les tempestes.

Però bé!!! Ara cal seguir les tempestes de hui per l’interior del territori Valencià i demà a Catalunya on seran fortes o molt fortes i també seguir les del pròxim dilluns, perquè van agafant forma de que també ens deixaran un inici de setmana prou rebolicat.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando