Per Nando

27/06/2024

Atents!!! Entre demà vesprada-nit i dissabte de matí tempestes molt fortes, però on?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els models mesoescalars en les seues eixides per a demà ja mostren més o menys on afectaran eixes tempestes que podran ser intenses i possibilitat de ser adverses.

Bon dia!!! Dijous 27 de juny del 2024, pendent dels models per a demà que serà quan ens afectarà la línia de tempestes que es formarà gràcies a l’acostament de la D.A.N.A, per tant ara després ho vorem amb mapes on tenim la possibilitat de vore eixes tempestes fortes.

Però primer que res mirem satèl·lit i radar de les últimes 12 hores i podem apreciar eixes fortes tempestes que es van produir i s’estan produint, ahir va ser pel centre i nord peninsular om van tindre molta activitat elèctrics i ara mateixa trobem tempestes pel centre peninsular. Tot açò és gracies a la D.A.N.A que com podeu observar se situa ara mateixa al sud-oest de la península Ibèrica.

PREVISIÓ DEMÀ FORTES TEMPESTES ⚡️⚡️🌪⛈️

EVOLUCIÓ EMBOSSAMENT D’AIRE FRED DEMÀ.
MAPA SIMBOLS DEMA VESPRADA-NIT I DISSABTE DE MATÍ.

Estarem pendents perquè demà la D.A.N.A s’acostara q nosaltres cap a última hora de la jornada. Aleshores demà mati tindrem un dia prou tranquil, però amb nuvolositat que no descartem que puga deixar alguna gota per les comarques centrals.

Serà a últimes hores de la vesprada i de cara la nit i dissabte de matí, quan les tempestes podran fer acte de presència i sembla que afectaran punts de l’interior del nord de la província de València, interior de la província de Castelló i tot l’interior Català.

Atenció perquè estes tempestes podran ser fortes o molt fortes o inclús amb elements meteorològics adversos com la pedra i les ràfegues intenses de vent.

Els models mesoescalars estan eixint ara i qualsevol variació en la probabilitat de tempestes a altres zones, ho anirem actualitzant a les xarxes.

I DESPRÉS DE LA D.A.N.A QUE?

Bé el cap de setmana continuarà mogut amb l’aire fred que quedarà en altura seguirem amb condicions òptimes per a que creixquen tempestes fortes sobretot per la província de Castelló i Catalunya. Atenció a dissabte perquè el ponent sobretot al sud del territori Valencià farà disparar les màximes i serà un dia prou calorós.

La pròxima setmana guanyarà protagonisme l’anticicló i per tant l’oratge serà estable i calorós cap a les nostres terres.

Però mentrestant seguirem les pròximes hores els models de més xicoteta escala i anirem veien com configuren eixes tempestes entre demà de vesprada-nit i dissabte i la seua intensitat, perquè allà on es formen seran molt fortes i amb possibilitat de pedra.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando