Per Nando

26/06/2024

Tots pendents de l’evolució de la D.A.N.A que portarà tempestes molt intenses o severes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els últims models meteorològics situen la D.A.N.A al sud entre dijous i divendres i avançant cap a nosaltres a mesura que anirà desplaçant-se cap al nord i reincorponant-se cap a la circulació general.

Bon dia!!! Dimecres 26 de juny del 2024, situació d’autèntic seguiment davant el despenjament d’una D.A.N.A poc usual per a les dates en què ens trobem i que portarà tempestes fortes o molt fortes distribuïdes per la península, però la pregunta és, com ens afectarà a nosaltres? Ara mateixa ho veurem amb els models més fiables.

Primer que res mirem satèl·lit i novament podem observar absència de nuvolositat o com a molt núvols matinals que no impediran que el sol ixca amb la seua força. També veiem el despenjament d’eixa D.A.N.A que ara mateixa se situa d’enfront de les costes de Portugal.

QUINES MÀXIMES AHIR!!!

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.
MÀXIMES PREVISTES HUI, MODEL AROME.

Màximes ahir ben altes a les comarques formades per Diània ( sud de València I nord d’Alacant) on varen superar els 35°C a molts observatoris com el Genovès, Benigànim, Llocnou d’en Fenollet, Aielo de Rugat, Guadasséquies, Canals, Vilallonga o la Pobla del Duc, però moltíssimes més van superar els 30°C com veieu a la taula elaborada per Avamet.

Hui baixen respecte ahir a les comarques centrals, però per contra pujen a la província de València i interior del territori Català. Els pròxims dies apenes variaran, però el dissabte podríem patir altra remuntada amb valors superiors als 35°C.

ATENTS A LA D.A.N.A I LES SEUES TEMPESTES VIRULENTES 👀🌀⚡️⛈️🌪🧊

L’embossament d’aire fred quedarà entre dijous-divendres al sud de la península, deixar tempestes molt fortes o inclús severes al centre i nord peninsular.

A casa nostra serà divendres de vesprada la màxima inestabilitat on tindrem el creixement de tempestes fortes o molt fortes i que podran vindre amb gran aparell elèctric i pedra.

Amb els models actuals la major inestabilitat al nostre territori serà per l’interior de València i Castelló i ràpidament anirà eixa inestabilitat cap a Catalunya amb el pas ràpid de la D.A.N.A cap al nord.

Es difícil saber en exactitud on es formaran les tempestes més intenses al nostre territori, però demà o divendres de mati i amb els models mesoescalars ho tindrem més clar, però si que vull recalcar de que no parlem de cap temporal generalitzat de pluges al Mediterrani i tampoc de cap situació de Gota Freda perillosa i explosiva.

Però sense ser així, caldrà prestar atenció perquè les tempestes podran ser virulentes en alguns indrets i portar associats elements meteorològics adversos.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando