Per Nando

25/06/2024

Actualització D.A.N.A, els models aposten per un divendres força interessant.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Les previsions apunten a un divendres molt mogut i amb tempestes que podran ser molt intenses.

Bon dia!!! Dimarts 25 de juny del 2024, pendents de tots els models meteorològics des d’ahir, perquè aposten per una situació inestable a causa d’una D.A.N.A que se’ns acostarà entre dijous i divendres i que depenent per on acabe passant finalment, parlarem de tempestes més o menys generals.

Però primer que res ens fixem en el satèl·lit i llevat d’alguns núvols baixos matinals, hui no ho tindrem complicat per a veure el sol, a més les temperatures pujaran en algunes comarques del territori Valencià. Com veieu a les imatges, apareix la D.A.N.A per l’oest peninsular i es la que farà inestabilitzar l’oratge a casa nostra, cap allà el divendres com vorem ara de seguida.

ATENTS A LES MÀXIMES HUI!!!

Però abans hui serà un dia de forta calor sobretot a les comarques de Diània ( sud de València i nord d’Alacant ) Una calor que farà enfilar les màximes per damunt dels 35°C en les comarques que he esmentat. Demà baixen els termòmetres, una baixada que es farà sentir un poc més entre dijous-divendres amb el pas del embossament d’aire fred, però que sembla que el cap de setmana tornaran a remuntar per damunt dels 30°C.

PERÒ ATENTS EL DIVENDRES, TEMPESTES MOLT FORTES👀🌪⛈️⚡️⛈️🌪🧊🧊

Com vaig anunciar ahir, tindrem que estar molt pendents de l’avanç de la xicoteta Dana que ens creuarà el divendres, al ser molt petita, farà que les previsions encara siguen mes complicades de definir per vore on afectaran les tempestes més intenses.

Tot sembla a dia de hui que el divendres tindrem un matí tranquil, però de cara la vesprada, serà quan eixa D.A.N.A amb l’aire fred en altura la tinguem per l’interior del territori Valencià i anirà desplaçant-se cap al nord, afectant a Catalunya.

Per tant vesprada de divendres moguda amb tempestes fortes o molt fortes al territori Valencià, que aniran desplaçant-se cap a Catalunya on també les tempestes podran ser intenses i amb granís.

Tot açò ho anirem definint millor els pròxims dies, i per tant, dijous farem un mapa de simbols amb la previsió de divendres, però com sempre tots atents a les actualitzacions de Meteopoble, perquè el seguiment sempre el fem amb tota il·lusió del món i trobar-se açò al estiu es un regal.

PASSEU BON DIA.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando