Per Nando

24/06/2024

Atenció!!! Una D.A.N.A podrà portar tempestes molt fortes entre dijous-divendres.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Totes les últimes eixides dels models meteorològics apunten a que el pas d’una D.A.N.A entre dijous-divendres portarà suficients condicions per a veure tempestes molt intenses.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, pendents dels diferents models meteorològics, perquè amb l’acostament de la D.A.N.A el proper divendres ara mateixa apunten que les tempestes afectarien el territori Valencià la vesprada de divendres.

No estem parlant de cap temporal, estem parlant d’un embossament d’aire fred ( D.A.N.A) que es inestabilitat en altura i tindrem les condicions necessàries segons els últims models, per a que divendres de vesprada puguen créixer tempestes que podrien ser fortes o molt fortes, però de curta durada. Per tant anirem seguint esta nova situació que ens tornarà a donar un alegria en mig de l’estiu i que com sabem estes situacions pot comportar a fortes pedregades.

Anem informant.

ACTUALITZACIÓ MATÍ!!!

Bon dia!!! Dilluns 24 de Juny del 2024, dia de Sant Joan sense complicacions atmosfèriques que facen perillar aquesta festa sobretot a la ciutat d’Alacant, però deixem enrere la situació actual, perquè a Meteopoble ens agrada la marxa i ens tenim que fixar en l’evolució de la situació meteorològica a partir de dijous.

Primer que res i com tots els matins cal vore el satèl·lit i amaneix amb el cel amb alguns nuvols, però sense importància o que com a molt podran deixar alguna gota pel litoral nord, per tant i com he dit abans l’estabilitat serà l’autèntica protagonista de la jornada. Continuarà fent calor, però atenció perquè demà encara pujen més les temperatures i les màximes superaran aplegar inclús als 40°C a comarques de Diània ( sud de València i nord d’Alacant)

SEGUIM L’EVOLUCIÓ D’UNA D.A.N.A PER AL PROPER DIJOUS-DIVENDRES!!⛈️🌧🌦🌪🧊

La setmana com he dit, trancorrera sense complicacions meteorològiques cap a les nostres terres durant els inicis, però ens hem de fixar en una xicoteta D.A.N.A que començarà a despenjar-se pel sud-oest peninsular a partir de demà.

Aquesta D.A.N.A sembla que la seua evolució es acostar-se cap a nosaltres entre dijous-divendres, els últims models meteorològics apunten que podrà creuar pel nostre interior de cara a Divendres i per tant tindriem suficients condicions per a tornar a vore tempestes fortes o molt fortes al territori Valencià i Catalunya.

Situació molt indefinida perquè estos embossaments son molt menuts i caldrà anar seguint-ho per vore de quina manera se’ns acosta per a parlar de tempestes més o menys intenses o més o menys generals.

Però bé!!! Ja sabeu, calor i pendents d’una D.A.N.A que podrà tornar a portar moviment atmosfèric sobretot el proper divendres.

SEGUIMEEEEEEENT!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando