Per Nando

23/06/2024

La pròxima setmana els models defineixen altra D.A.N.A. com ens afectarà?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Un nou embossament d’aire fred tornarà a creuar la península Ibèrica i deixarà noves situacions tempestuosrs en algunes zones. La pregunta és, ens afectarà a nosaltres?

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA MODEL ICON. DIJOUS-DIVENDRES
ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA MODEL EUROPEU.

Benvinguts de nou, atents a partir de hui mateix a totes les previsions i actualitzacions de Meteopoble i els models meteorològics,, perquè segons les últimes eixides el pas de la pròxima D.A.N.A podria ser més productiva que la passada perquè ara mateixa la volen creuar prou pel sud de la península Ibèrica.

Amb la configuració d’ara mateixa podríem tindre tempestes fortes o molt fortes el proper dijous-divendres, així que atents per anar veient aquest nou embossament d’aire fred, perquè podria regar de manera general novament el territori Valencià i Catalunya. Seguirem pas a pas tots els models més fiables i demà mati tornarem a informar per veure si van pel mateix camí que hui.

ACTUALITZACIÓ MATÍ!!!

Bon dia!!! Diumenge 23 de Juny del 2024, demà festa en Alacant, les fogueres de Sant Joan, però no cal patir per la meteorològia perquè tenen el dia pràcticament assegurat, aixi que el sol i la calor seran els nous protagonistes de la jornada, tant hui com demà.

Però primer que res mirem el satèl·lit quan son les 4 de la matinada i l’aspecte del cel es que tenim poca nuvolositat pràcticament a tota la península Ibèrica i la que tenim apemes te transcendència en quan a precipitacions, llevat de Catalunya hi ha possibilitat d’algun ruixat o tronada durant la jornada, però molt poca cosa, però a l’espera de canvis més importants cap a mitjans setmana com vorem ara després.

MÀXIMES AHIR I MÀXIMES I MÍNIMES PREVISTES!!!🔥

FONT AVAMET.
MÀXIMES PREVISTES HUI.
MÍNIMES PREVISTES PRÒXIMA MATINADA.

Quina calor fa!!! Màximes que novament deixen valors d’estiu sobretot a les comarques centrals del nostre territori. Destaquem els més de 36°C a Anna, Sumacàrcer, Llocnou d’en Fenollet o Gavarda, més de 35°C a La Pobla Llarga, Xàtiva, Cotes, Xella, Canals, Càrcer, El Genovès o Ontinyent entre altres.

Hui tant les màximes com les mínimes continuaran sense massa canvis, encara que no es una calor desproporcionada, açò ja pica per a la gent calorosa i més amb eixes mínimes tropicals a comarques litorals i prelitorals.

VIGILEM UNA NOVA D.A.N.A. 👀👀🌤☀️⛈️🌧🌦

Novament tenim canvis de ma d’una nova D.A.N.A de cara mitjans de la pròxima setmana, com he dit un milió de vegades, la paraula D.A.N.A no significa pluges a la porta de ma casa, es a dir, és un embossament d’aire fred en altura i per tant depenent si acaba creuant més al sud o més al nord parlarem de un episodi de tempestes que podran afectar a tot el territori Valencià o per contra tan sols la província de Castelló i Catalunya. Situació que ara mateix encara es difícil d’esbrinar amb les últimes eixides dels models meteorològics.

Per tant!!! Hi han models i eixides que ara pronuncien més eixa D.A.N.A, però conforme està de marejat el panorama meteorològic anem a esperar una mica més per anar veient eixa evolució de la D.A.N.A i per vore si tornen les tempestes generals cap a les nostres comarques.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando