Per Nando

22/06/2024

Calor i entre dimecres-dijous noves tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Nits que comencem també a ser insuportables i que eixa serà la tònica de hui en avant. Atenció perquè tornen les tempestes novament entre dimecres-dijous.

Bon dia!!! Dissabte 22 de juny del 2024, entrem novament en un cap de setmana, sóc una persona calorosa i des de la nit del passat dijous no vaig poder suportar la calor per la nit, per tant a ma casa l’aire acondicionat de nit sembla que ha vingut per a quedar-se una bona temporada.

De moment quan son les 4 del matí m’alçe amb 19°C a l’exterior de ma casa, mirem satèl·lit i observem com l’estabilitat atmosfèrica total s’ha instal·lat a tota la península, encara que entre hui i demà és poden produir alguns ruixats o tronades localitzades per el litoral de Catalunya sobretot, en general l’estabilitat serà la predominant del panorama meteorològic.

QUINA CALOR!!! MÀXIMES AHIR.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.
TEMPERATURES MÀXIMES PREVISTES HUI.
TEMPERATURES MÍNIMES PREVISTES ESTA NIT.

Màximes ahir de fins a vora 34°C a Sumacàrcer o Canals, vora 33°C a Ontinyent, El Genovès, Anna, Llocnou d’en Fenollet, Gavarda, Xella o Cotes entre altres, és a dir, les comarques centrals tornen a ser un dia més on fa la calor més pronunciada.

Si mireu les màximes i mínimes previstes per a hui no fa falta parlar massa, la calor continuarà perquè ja ha vingut per a quedar-se, les màximes més pronunciades les trobarem novament per les comarques centrals i interior de la província de València i nord d’Alacant, on el termòmetre podrà pujar fins als 35°C, a la resta és quedaran compreses al voltant dels 30°C de manera general.

Les mínimes tropicals també han vingut per a quedar-se i el mercuri per damunt dels 20°C quedarà esta nit sobre eixe valor en tota la zona litoral i prelitoral del Mediterrani. Així que a patir calor…..🤦🔥🤦🔥🤦🔥

PREVISIÓ PRÒXIMA SETMANA!!!

Pocs milacres per a la setmana que ve, encara que de moment l’onada de calor que avançavem a principis de setmana es difumina, les temperatures càlides de ple estiu continuaran també la pròxima setmana.

Però atenció entre dimecres-dijous, perquè una vaguada creuarà pel nord peninsular i tornarà afavorir que les tempestes puguen ser fortes principalment al nord del territori Valencià i Catalunya, situació que anirem seguint els propers dies.

PASSEU MOLT BON CAP DE SETMANA I GRÀCIES PER SEGUIR CONFIANT EN METEOPOBLE.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando