Per Nando

21/06/2024

Després d’entrar l’estiu amb tempestes, ara toca……..

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de les tempestes d’ahir, ara toca tranquilitat i mirant el futur dels models meteorològics que ara ens diuen això per a la pròxima setmana.

Bon dia!!!! Divendres 21 de Juny del 2024, anit finalment a les 22:51 entràvem oficialment a l’estiu, una estació molt avorrida en general, però sense deixar enrere el gran avorriment meteorològic que també hem patit la passada tardor, el passat hivern i també la passada primavera. Per tant!!! Ara cal seguir el que va passant aquesta nova època estival i qualsevol situació tempestuosa serà motiu d’alegria per als aficcionats a la meteorològia.

Però com tots els matins el primer que fem és mirar satèl·lit i hui també ens fixem en les imatges del radar meteorològic d’ahir, perquè les tempestes van fer acte de presència pel nord del territori Valencià i Catalunya deixant ruixats forts de manera local i algo de granís. Ara mateixa tenim el cel ras, una situació que predominara el dia de hui pràcticament a tota la Mediterrània.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!⛈️⚡️

FONT AVAMET

Com veieu i com era l’esperat, les tempestes d’ahir es van donar al nord del territori Valencià, tempestes que puntualment van ser fortes i acompanyades de granís molt menut, finalment i com estava previst la D.A.N.A ha passat descafeïnada per la Mediterrània esta vegada, vorem la pròxima.

Però de les precipitacions d’ahir destaquem els 33 de Benassal, 30 mm a Catí, 23 mm a Benicarló o Cortès d’Arenos, 22 a Sant Mateu, 21 mm a Sant Jordi i 20 mm a les Coves de Vinromà o Xert entre altres.

Com he dit hui torna l’estabilitat absoluta al Mediterrani, llevat d’alguna tempesta el diumenge a les comarques del litoral Gironí o Barceloní, però poca cosa.

I ARA QUE ENS ESPERA?

Calor, calor i calor es el que ens espera per als pròxims dies i també per a la pròxima setmana, no tanta com en un principi esperàvem, perquè sembla que finalment la massa més càlida queda retesa per el moment al nord d’Àfrica, dic per el moment, perquè tard o prompte acabarà entrant, però de moment no ho vol fer que es l’important.

Les masses del nord d’Europa encara tenen prou força per a retindre eixa massa càlida i durant la pròxima setmana encara creuaran vaguades pel nord peninsular i que podran portar de nou un episodi tempestuós cap allà el proper dimecres-dijous, situació que seguíem de nou per si de cas.

Per últim, davant un comentari prou lamentable ahir de mati a les xarxes cap a la meua persona vull que sapigueu que Nando continua igual encara que amb açò comence a guanyar uns diners. Ajude en el que puc, però tinc que ficar límits d’alguna manera encara que siga econòmics, perquè sou molta gent i jo de vegades no puc arribar a tot.

Moltes gràcies per comprendrem i ens tornem a vore demà. Sense vosaltres no sóc ningú.

FINS DEMÀ!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando