Per Nando

20/06/2024

Hui comença l’estiu amb tempestes, però atenció a la pròxima setmana.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

MIGUEL ANGEL. ANIT A ALACANT.

Hui començarem l’estiu parlant de tempestes, però tenim un canvi en les tendències per a la pròxima setmana respecte a les últimes previsions de Meteopoble.

Bon dia!!! Dijous 20 de Juny del 2024, hui comença l’estiu de manera oficial i ho farà a les 22:51 hores i durarà en total 93 dies, es a dir, fins el proper 22 de setembre que començarà la meua estació preferida que es la tardor. Ja vorem si aquest estiu disfrutem amb les tempestes, perquè en esta època del any fan fredat, sobretot pel risc de pedregades.

Però bé!!! Primer que res mirem satèl·lit com tots els matins i observem com les últimes hores el cel ha estat molt cobert al nostre territori, inclús hem tingut algunes precipitacions i tronades que es veien ahir per la zona litoral del sud Valencià sense pluges, però la inestabilitat més pronunciada i amb precipitacions més generals i més destacables la trobem ara damunt de Catalunya, cosa que ja teníem previst que pasara.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!🌧⛈️

Poca cosa les últimes hores parlant de presència a casa nostra i que ja ho tenia assumit, però encara que siga poc cal nomenar-ho.

Destaquem els 9 mm de Setaigües, 7 mm a Cortès de Pallars, 5 mm a Requena, 4 mm a Sot de Xera, vora 3 mm a Caudete de las Fuentes, Ademús, Utiel o Sacanyet. Precipitacions provisionals al nostre territori, perquè està vesprada creixeran tempestes.

PREVISIÓ DE TEMPESTES ⚡️

AVISOS HUI AEMET.
PREVISIÓ TEMPESTES HUI, MODEL AROME.

Com veieu hui tenim avisos activats per fortes tempestes al extrem nord de la província de Castelló i interior de Catalunya, tempestes que podran ser localment fortes, però en general esperem poca cosa per ací, serà de cara a migdia i de vesprada quan esperem la màxima inestabilitat i a l’extrem nord de la província de Castelló les tronades podran ser intenses i amb granís.

On tenen els avisos importants activats per el pas de la D.A.N.A es a la comunitat Autònoma d’Aragó, allà les tempestes podran ser severes, per això Aemet manté avís taronja per fortes pluges i possibilitat de granís de gran tamany.

Els pròxims dies torna l’estabilitat pràcticament a tota la Mediterrània llevat d’algunes tempestes puntuals per Catalunya, coses molt locals.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

Si heu llegit les últimes publicacions a Meteopoble, haureu vist que les tendències veien un repunt tèrmic prou important a causa de l’entrada d’una massa d’aire Africana pel Mediterrani. Tot això ara dependrà de la massa d’aire més freda que preveiem que es despenje de cara la setmana que ve, perquè si finalment acaba per formar-se una D.A.N.A per l’oest peninsular. A nosaltres ens entrarà finalment eixa forta massa d’aire càlid.

Si per contra eixa massa d’aire més gelada en altura acaba creuant pel nord peninsular eixa forta calorada no entraria amb tanta força cap a les nostres terres.

La pròxima setmana farà calor amb màximes superiors als 30°C i valors de 20°C per el litoral de mínima, però tot dependrà de les ubicacions de les masses d’aire per vore si finalment patim eixa forta entrada càlida cap al Mediterrani més occidental.

ANIREM SEGUINT-HO I INFORMANT!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando