Per Nando

19/06/2024

Tempestes localment fortes, però ja asoma el monstre la setmana que ve.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A tan sols un dia que comencen l’estiu les pròximes hores vindran caracteritzades per tempestes que poden ser localment fortes al nord, però continuem pendents de la propera setmana.

Bon dia!!! Dimecres 19 de juny del 2024, son les 4 de la matinada i m’alce amb moltes ganes i amb molta positivitat al meu cos, encara que els models no son per a tirat coets a estes hores, ja ho seran algun dia, perquè recordem que demà comença oficialment l’estiu i que ens acompanyarà fins a setembre.

Però primer que res mirem satèl·lit i novament observem eixa D.A.N.A que el dia de hui anirà acostant-se i de cara la nit i demà deixarà algunes tempestes cap a les nostres zones. Ara mateixa continua donant precipitacions a la part de Portugal i algunes poblacions Galleges.

PREVISIÓ PRÒXIMES HORES!!!🌦🌧⛈️

EVOLUCIÓ SINÒPTICA.
PRECIPITACIONS DURAN ElS PRÒXIMSDIES. FONT WEATHERMODELS
AVISOS DEMÀ AEMET.

El pas de la D.A.N.A cap al nord de la península, farà que tinguem més nuvolositat durant la nit i també el dia de demà, tindrem precipitacions dèbils en punts del litoral Alacantí, interior de València i província de Castelló, però serà tot brutea. Llevat del extrem nord de la província de Castelló on els últims models meteorològics apunten a que es podran produir tempestes localment intenses i amb granís.

On les precipitacions seran un poc més importants serà a Catalunya, on tant hui, com demà i inclús el cap de setmana poden deuxar alguns acumulats importants en algunes comarques, però en general res de bo. Aquesta situació no és tan favorable com la de la setmana passada.

I el que queda de setmana l’oratge serà prou estable i assolellat al territori Valencià, però existeix la possibilitat de algunes tempestes no massa importants durant el cap de setmana en Catalunya com he dit abans i que anirem seguint.

Les temperatures es mantenen i continuaran càlides amb valors compresos entre els 30-35°C.

COM VAN LES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA?

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA.
SITUACIÓ EN ALTURA PRÒXIMA SETMANA

Encara que parlem de tendències, tot apunta que com fa dies vaig dient, la pròxima setmana anirà guanyant protagonisme el monstre Africà i que gràcies a una possible D.A.N.A sobre l’Atlàntic, ens el podrà tirar al damunt a mesura que avance la setmana que ve.

Aquesta situació és molt habitual a l’estiu i podrà vindre acompanyada de vents de llevant i per tant deixar dies molt calorosos i bascosos i d’estabilitat total.

A més si confirmem eixe patró atmosfèric la propera setmana, existeix la possibilitat de que el Mar Mediterrani s’escalfe més ràpidament al tindre eixa massa molt càlida al damunt i eixe llevant que fa portar aigües superficials més càlides cap a la nostra costa.

ANEM INFORMANT!!! FINS DEMÀ.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571 correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando