Per Nando

18/06/2024

S’incrementen les possibilitats de tempestes amb el pas de la D.A.N.A, però…….

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Estarem molt pendents entre dimecres-dijous, perquè les últimes eixides donen més protagonisme a les tempestes que podrien ser puntualment fortes, però a quines zones?…….⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️

Bon dia!!! Dimarts 18 de juny del 2024, avancem setmana pendents de les possibles tempestes que podrà deixar l’embossament d’aire fred al seu pas per la península el a partir de demà cap a última hora i dijous, situació que a partir d’ara podrem anar definint millor la intensitat d’eixes tronades amb els models mesoescalars.

Però mirem satèl·lit com tots els matins quan obrim els ulls i hui ja s’observa millor eixa D.A.N.A que ara mateixa deixa ruixats intensos per la zona de Galícia i Portugal on està deixant forts aiguats des del dia d’ahir. A casa nostra, tenim alguns núvols matinals que acabaran per trencar-se i deixar lluir el sol.

PROBABILITAT DE TEMPESTES ⛈️⚡️⛈️⚡️

El pas de la D.A.N.A de manera molt ràpida pel nord peninsular, farà que nosaltres comencem a veure més nuvolositat de cara a demà sobretot de vesprada.

Serà cara la nit i matinada i de cara dijous quan tindrem un oratge més rebolicat i amb probabilitat de tempestes per la província de Castelló i la zona de Catalunya que podran ser fortes. A la resta poc ens enterarem, notarem més núvols de vesprada, però poc més o com a molt algun ruixat de manera molt local podria afectar a les comarques del sud, poca cosa.

No esperem una situació tan inestable com la passada setmana, però si que puntualment eixes tempestes podran donar alguna tempesta forta, sobretot per Catalunya que es per on passarà eixe aire fred més aprop i algun punt de la província de Castelló com he dit abans.

Divendres millorarà ràpidament la situació i es donarà per finalitzat el mini episodi de tempestes. A la fi poc i res general llevat de Catalunya.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA!!!

Xiquets, com fa uns dies vos vaig dient, ja assoma el cap la isoterma +24-28°C per el nord d’Àfrica i pel Mediterrani per a la pròxima setmana.

Això fa pensar que la setmana que ve la calor anirà a més, possiblement amb més humitat a causa d’un Anticiclò que ens enviarà llevant i farà augmentar eixa sensació de basca i que comence l’autèntic estiu amb unes mínimes que cada vegada pujaran també.

Però bé!!! Anem a vigilar les tempestes de demà la nit i dijous, perquè després tindrem temps a fixar-se en la calor que ens vindrà i de calor com tots els anys no ens avorrirem.

CUIDEU-SE I FINS DEMÀ!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571 correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando