Per Nando

17/06/2024

Vigilem D.A.N.A i potent massa d’aire molt càlida.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El pas de l’embossament d’aire fred entre dimecres-dijous farà créixer els núvols de tempesta en alguns punts del Mediterrani, però després……….

Bon dia!!! Dilluns 17 de Juny del 2024, comencem tercera setmana d’un mes que la veritat pel moment no ens ha deixat massa calor respecte als anys anteriors, ha fet calor, però més a dies solts i les nits de moment encara son prou aguantables per a poder dormir.

Però ens alcem del llit quan son les 5 de la matinada i encara es fosc a casa nostra, mirem satèl·lit i no apreciem núvols d’importància cap al territori Valencià, però ja apreciem cap a l’oest peninsular eixe despenjament de la D.A.N.A que afectarà a bona part de la península els pròxims dies i cap al Mediterrani entre dimecres-dijous.

COM ES COMPORTARÀ LA D.A.N.A A CASA NOSTRA?⛅️🌤🌧🌦⛈️⚡️

Pareix que tenim clara l’evolució de la D.A.N.A durant aquesta setmana. Sembla que es despenjarà cap a l’oest peninsular per anar desplaçant-se cap al centre i després viatjar molt ràpidament cap al nord peninsular.

Amb eixa trajectòria serà tota la part oest i nord peninsular la que rebrà les tempestes més fortes. Ací a casa nostra serà entre dimecres-dijous quan tindrem l’aire fred més aprop i les tempestes seran més probables a Catalunya i la província de Castelló on podran ser fortes, però sense descartar alguna tempesta molt aïllada per les comarques de més al sud, res de bo.

I DESPRÉS QUE PASSARÀ ?

De cara últims de setmana i la setmana que ve, se’ns tirarà al damunt una massa d’aire càlid provinent del nord d’Àfrica i que podrà afectar a bona part de la península Ibèrica.

Segons els models actuals podríem tindre isotermes de fins a 24°C a 850 hectopascals, es a dir a uns 1500 metres d’altura i que per tant es fa predir que la pròxima setmana podrà ser molt calorosa i amb màximes de 35°C de manera continuada en algunes comarques del territori València.

Sabíem que ho havíem de passar, doncs quan abans ho passem millor. L’estiu no hauria d’existir, però malauradament vivim a una zona on estem condemnats a que aquesta estació de l’any, cada vegada donarà més que parlar per les seues màximes elevades.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571 correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando