Per Nando

16/06/2024

Un embossament d’aire fred portarà algunes tempestes entre dimecres-dijous.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Algunes tempestes esta nit que podran repetir-se el proper dimecres-dijous, però atenció després 🤦

Bon dia!!! Diumenge 16 de Juny del 2024, anit i com estava previst encara van caure algunes gotes, però ho van fer més cap al sud d’Alacant on inclús ho feien en forma de tempesta i en alguns punts del nord, però varen ser precipitacions molt poc importants com també estava previst.

I hui quan són les 6:30 de la matinada, Meteopoble,Nando ja està en alça, sóc matiner i m’agrada observar el satèl·lit i mirar també per la finestra per veure com tenim el dia. Doncs bé!!! Amaneixem amb intervals de núvols i que no portaran massa conseqüències. A més les temperatures tampoc patiran massa variacions els pròxims dies.

LA D.A.N.A COM ENS AFECTARÀ?

Bé, amb la revisió de tots els models meteorològics, sembla que l’aire fred de la pròxima D.A.N.A no ens tocarà massa a nosaltres i els pronòstics de Meteopoble es que entre dimecres-dijous tindrem algunes tempestes localitzades que puntualment podran ser fortes. Però a priori no sembla un episodi tan inestable com els passats dies.

Les temperatures tampoc experimentaran massa canvis i les màximes superant els 30°C diàriament i serà la tònica diària a les zones més habituals.

QUE ENS DEPAREN LES TENDÈNCIES?👀🤦

TENDÈNCIES D’ANOMALIES TÈRMIQUES.

Atenció!!! Perquè des de Meteopoble ens anem a mullar i sembla que la setmana del 24 de Juny, ens podríem vore afectats per una massa d’aire molt càlida des del nord d’Àfrica i afectant tota la península Ibèrica, el que podria portar la primera onada de calor de la temporada.

Agarreu-se fort, perquè si açò s’acaba confirmant podrem dir que ja ens ve el patir uns 3 mesos a base de màximes pel dia inaguantable i nits de temperatures tropicals cap a les zones litorals.

Que por tinc a la calor, no ho sabeu bé!!!

FINS DEMA!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571 correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando