Per Nando

15/06/2024

Que diuen els models de la D.A.N.A de la pròxima setmana?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Molta calor el dia d’ahir, les temperatures hui baixen, però estem pendents de la D.A.N.A de la pròxima setmana i la seua evolució.

Bon dia!!! Dissabte 15 de Juny, entrem en la segona quinzena d’aquest mes i ho fem parlant de les altes temperatures donades ahir, tot això després de l’ambient més fresquet d’inicis de setmana i les fortes tempestes que varem patir.

Primer que res mirem el satèl·lit i quan són les 6 del matí i comença a clarejar el dia, trobem prou nuvolositat cap al sud del territori Valencià,durant la jornada aniran trencant-se els núvols, però cap a últimes hores podrà ennuvolar-se se nou, sobretot cap a la franja litoral on demà no descartem alguna gota.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR 🥵🔥☀️☀️

FONT AVAMET.
PREVISIÓ MÀXIMES HUI. MODEL AROME

Quines màximes ahir!!! Fins a 37°C a La Pobla Llarga, Alzira, La Barraca d’Aigües Vives o Sumacàrcer, també més de 36°C a Carcaixent, Càrcer, Llocnou d’en Fenollet, Oliva, L’Alcúdia, Benirredrà, Palma de Gandia, Vilallonga, Gavarda, Xàtiva entre altres.

Hui baixen els termòmetres per les comarques centrals, però continuaran prou altes i amb màximes superiors als 30-35°C per l’interior de València i Alacant.

PREVISIÓ!!! QUE FARÀ LA D.A.N.A LA PRÒXIMA SETMANA?⛅️🌧⛈️🌧

Estabilitat total fins el dimecres-dijous, on una D.A.N.A es despenjarà a l’oest peninsular i avançarà cap a nosaltres i al mateix temps anirà reincorporant-se a la circulació general.

Amb eixa configuració cal esperar com he dit abans, bon oratge fins el dimecres-dijous on l’avançament de la D.A.N.A farà créixer de nou la possibilitat de tempestes intenses cap al Mediterrani. Unes tempestes que caldrà seguir l’evolució dels models durant els propers dies, per anar veient si ens afecten de manera general o tan sols a la província de Castelló i Catalunya.

Per això està Meteopoble ací, perquè amb els meus posts anirem desxifrant aquí li toca la grossa d’aquest nou episodi de tempestes, que ens afectarà amb aquest nou embossament d’aire fred.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!🌧⛈️🌪⛅️

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571 o un correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando