Per Nando

14/06/2024

El seguiment d’altra D.A.N.A podrà portar emocions meteorològiques.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Diumenge podrem tindre alguns ruixats, però caldrà seguir l’embossament d’aire fred per a veure si les tempestes es tornen més intenses a mitjans de la pròxima setmana.

Bon dia!!! Divendres 14 de Juny del 2024, continuem pendents de l’oratge com sempre en aquesta pàgina i després de dies de moviment atmosfèric, ahir varem tornar a la normalitat i de nou l’estabilitat va regnar a la Mediterrània, situació que continuarà així durant el cap de setmana com ara després vorem.

Però mirem satèl·lit com tots els matins i observem que estem pràcticament lliures de núvols a tota la Mediterrània, situació que continuarà així durant tota la jornada.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES!!!

La situació meteorològica per al cap de setmana en el mapa sinòptic ja podem comprobar que no tinguem cap símptoma d’inestabilitat en altura que ens puga fer parlar d’inestabilitat. Tan sols el diumenge amb l’entrada de vent un poc més humit,t podrem parlar d’alguna gota inapreciable a, les comarques més litorals del sud, però coses tan anecdòtiques que no fa falta ni nomenar-les.

Les temperatures encara pujen més el dia de hui i per tant superarem els 30°C a les zones més habituals de les nostres terres, unes màximes que apenes variaran les pròximes jornades.

PENDENTS DE LA D.A.N.A PRÒXIMA SETMANA 👀🌧⛈️

Haurem d’estar pendents i moooolt a partir de mitjans de la setmana que ve. Una D.A.N.A començarà a despenjar-se entre dilluns-dimarts per l’oest peninsular. Gràcies a l’absència d’un Anticiclò ferm al damunt de nosaltres, això farà que tinguem via lliure per a que la Borrasca en altura puga avançar per terres peninsulars.

Alguns models la creuen pel sud peninsular,, situació que portaria una inestabilització prou acusada cap a les nostres comarques a partir de dimecres-dijous. Altres models la fan passar pel nord, per tant la situació quedaria en un episodi de tempestes fortes per a mitjans setmana en alguns punts de la Mediterrània.

Com sempre en estes situacions cal esperar uns dies més, per anar veient com van definint la situació, però per ara sembla que Juny vol portar inestabilitat i no massa calor, cosa que desde Meteopoble agraïm i molt.

Anem seguint-ho, esteu pendents que anirem informant els pròxims dies 😉

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando