Per Nando

13/06/2024

I després de la tempesta vigilem una D.A.N.A.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Fortes tempestes ahir deixaven acumulats importants, ara toca vigilar una D.A.N.A ben aprop per a la setmana que ve.

Bon dia!!! Dijous 13 de Juny, quin espectacle el dia d’ahir i quines ganes tenia de veure ploure com ho va fer. De segur que moltíssima gent es va alegrar de veure la pluja caure de manera general, generosa i que ara després repassarem amb dades.

Però com tots els matins mirem satèl·lit, el dia de hui el canvi ja es prou radical i ara mateixa tenim absència de nuvolositat. L’estabilitat s’imposa cap a les nostres comarques, després de dies de moviment meteorològic.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ⛈️🌧

SATÈL·LIT AHIR AMB EL PAS DE LA TEMPESTA!!!
MÀXIMES PRECIPITACIONS, FONT AVAMET.

A migdia ja es podia observar el creixement del nucli de tempestes que avançava cap a Diània ( sud de València I nord d’Alacant ) I es el que va deixar els acumulats més importants, però pràcticament el dia d’ahir va ploure a tot el territori llevat del extrem nord de la província de Castelló.

Destaquem les precipitacions més importants com els 57 mm d’Orba i Gata de Gorgos, 55 mm a Parcent i La Vall de Laguar, 50 mm a Xàbia o Vallada, 48 mm a Benigembla, 45 mm a Moixent o Teulada i els 42 mm de Requena o L’Orxa, però com he dit va ploure a pràcticament tot el territori i tota la gent de les comarques centrals estava molt contenta de vore ploure per fi com cal en les seues terres.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES!!!

EVOLUCIÓ ANOMALIES TÈRMIQUES PRÒXIMS DIES

Fa fred!!! Això també cal dir-ho i es d’agrair les temperatures que ens està portant Juny, de moment no ens podem queixar que estem patint una final de la primavera càlida i almenys segons els mapes actuals, fulminarem el més de Juny sense calors especialment agobiants. Això si, hui ja pujen els termòmetres i demà inclús superarem els 30°C, però com he dit no veiem calors agobiants de moment.

L’estabilitat a partir de hui també es fa l’ ama de les nostres comarques, encara que entre dissabte i diumenge es podrien formar algunes tempestes molt localitzades pel sud de València I nord d’Alacant, però no sembla gran cosa.

D.A.N.A PRÒXIMA SETMANA?

Bé encara no acabem en un episodi que ens ha portat fortes tempestes i ja en vigilem un altre que ens pot complicar l’oratge a partir de mitjans de la setmana que ve.

Tot això amb un nou despenjament d’una D.A.N.A a l’oest peninsular i que podria creuar la península Ibèrica per el seu centre i per tant, portar una nova situació tempestuosa cap a la Mediterrània.

Aquesta situació l’anirem seguint els propers dies i desde Meteopoble vos informarem sempre amb l’última hora. Si que es deveres que encara no n’hem passat una ja en tinc ganes de més, amb això me done compte que soc un autèntic aficcionat a la Meteorològia i tots els dies ho intente retransmetre a tots vosaltres.

Seguim esta nova situació de D.A.N.A? Jo si i vos done les gràcies a tots vosaltres per acompanyar-me tots els dies.😉😉

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando