Per Nando

12/06/2024

Atenció!!! Preparats per a la mascleta final?

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de les fortes tempestes també donades ahir, hui ens preparem per a la mascleta final. Atenció perquè les tempestes podran donar que parlar i tindre una severitat pronunciada.

🔴ÚLTIMA HORA ‼️

Atenció!!!! Una potent línia de tempestes que entra ara per Albacete va directe cap a les comarques del sud de València I nord d’Alacant on sembla que les pròximes hores patiran la inestabilitat més acusada del territori Valencià. Atents perquè estes tempestes poden anar acompanyades de granís i fortes ràfegues de vent.

Atenció també perquè com vos he dit abans, Aemet activa també l’avís taronja per a tot l’interior de la província de València per fortes tempestes acompanyades de precipitacions intenses i granís.

Meteopoble està de seguiment i per tant anirem penjant videos i imatges que aniré rebent per les diferents vies associades.

Molta precaució!!!!!⚡️🧊⛈️🟠👀🌪

ACTUALITZACIÓ MATÍ!!!

Bon dia!!! Dimecres 12 de Juny del 2024, després de diversos dies d’inestabilitat i que pràcticament a regat tot el territori Valencià, hui ens preparem per a la mascleta final i ara després informarem on esperem eixes tempestes que inclús podran portar pedra i fortes ràfegues de vent.

Però com tots els matins el primer que fem és mirar el satèl·lit i tenim cel algo ennuvolat, però que no impedirà que vegem el sol durant el matí. Això si, de cara la vesprada de nou els núvols d’evolució creixeran amb energia per tot l’interior.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧⛈️

RADAR METEOROLÒGIC ÚLTIMES HORES.
FONT AVAMET

Encara que ahir pel matí va ploure sobretot cap al nord del territori Valencià, va ser de vesprada quan les tempestes van deixar forts aiguats pel sud, més en concret en bona part de la província d’Alacant.

Destaquem els acumulats més important del dia d’ahir com els 53 mm de Sella, 43 mm a Xixona, 35 mm a Sacanyet, 33 mm a Finestrat, 27 mm a Jérica i Xixona, 26 mm a Alacant i Gaibiel, 24 mm a Ibi, Busot, Balones, Viver i Altura o els 23 mm de Xodos, Crevillent o Vila-real.

ATENCIÓ A LA PREVISIÓ DE HUI👀👀🌪⛈️🌧🧊

Primer que res ja podem observar el mapa d’avisos que ha tret Estofex i hui al nostre territori estem en un risc prou pronunciat de tempestes severes, però ara explicaré amb els meus mapes on esperem les tempestes més intenses esta vesprada.

Avisos Meteopoble ( No oficials ) I Avisos Aemet.

Mapa simbols hui.

Ben pendents del creixement de les tempestes el dia de hui i que començaran a fer acte de presència cap allà les 12 del migdia. Atenció perquè sembla que les hores més complicades podrien estar entre les 15 a 18 hores que es on esperem les tempestes més intenses.

Les tronades començaran per l’interior de les tres províncies i aniran avançant cap al litoral, però hui serà desde el sud de València i tota la província d’Alacant on esperem les tempestes més intenses, inclús amb una severitat prou pronunciada i amb risc de fortes pedregades.

Aemet fica avís groc per l’interior i sud de València I nord d’Alacant, mentres a Meteopoble fiquem avís taronja pel sud de la província de València i Alacant, perquè existeix el risc de que en estes zones les tempestes puguen deixar acumulats d’aigua molt importants i també risc de fortes pedregades.

Catalunya hui també rebrà tempestes fortes o molt fortes a la seua part nord-est, per tant atenció per esta zona també.

De cara la vesprada-nit la situació millorarà ràpidament i podrem donar per acabat aquest episodi de tempestes que ens acompanya des del passat dissabte.

PREVISIÓNS I TENDÈNCIES PRÒXIMS DIES!!!

A partir de demà torna la estabilitat total i pujada de termòmetres que ens deixaran valors altra volta més normalitzats per a l’època i superant els 30°C de màxima. Només el dissabte tenim risc de que poguera formar-se alguna tempesta per les muntanyes del nord d’Alacant, situació que anirem seguint.

Però cal fixar-se de cara la setmana que ve, perquè els models meteorològics comencen a vore una D.A.N.A que vol despenjar-se altra vegada per la península Ibèrica i podria portar noves tempestes, situació que caldrà anar seguint, perquè encara que els models insisteixen en totes les seues eixides eixa possibilitat, encara queda molt i ho anirem desxifrant els pròxims dies.

Però en resum, ara cal seguir les tempestes del dia de hui, perquè podran ser molt intenses o inclús virulentes, amb fortes pedregades sobretot a la mitad sud del territori Valencià.

Com sempre vos dic…… PRECAUCIÓ, PERÒ TAMBÉ SEGUIMEEEEEEENT!!!!🌪🧊⛈️🌧📽⛈️🌧🧊🌪🌪🌪🌪🌪🌪

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando