Per Nando

11/06/2024

Atents!!! Hui nova sessió de tempestes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes hores les fortes tempestes han estat protagonistes al nostre territori, però hui i demà, també ho seran i a més seran generals ⛈️🌪⚡️🧊

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, ruixats localment durant el matí pel nord, però ara mateixa tenim nuclis molt potents de tempesta que estan deixant forts aiguats pel sud d’Alacant. Les pròximes hores encara es produiran tempestes, però sembla que molt més localitzades que el dia d’ahir.

Però atenció demà a les previsions, perquè sembla que serà el últim dia de tempestes almenys en uns dies, però les tronades poden acabar per la porta gran i possiblement demà tornem a parlar d’una situació de tempestes que podran ser virulentes.

Seguimeeeeeeent!!!!

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Dimarts 11 de Juny del 2024, divertits estem en l’oratge les últimes jornades i divertits estarem també les properes hores i demà, perquè la situació continuarà inestable i amb probabilitat de tempestes intenses que ara després intentarem vore quines comarques poden ser més agraciades.

Com tots els matins mirem satèl·lit i hui també radar. Ara mateix tenim prou nuvolositat, però és que el dia de hui la inestabilitat estarà present des de primeres hores de la jornada. Ara mateix tenim alguns nuclis de precipitació per la zona de Catalunya, però açò anira a més, sobretot pel territori Valencià les properes hores.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!🌧⛈️

RADAR METEOROLÒGIC, AHIR DE VESPRADA!!!
FONT AVAMET.

Ahir les tempestes van afectar sobretot l’interior del nostre territori, però a més alguns punts del litoral, però de manera molt feble, però llevat del litoral de la província de Castelló, va arribar a ploure pràcticament a tots els llocs.

On més pluja varem arreplegar va ser a les comarques de la Diània ( sud de València i nord d’Alacant ) on tinguem acumulats interessants com els vora 50 mm de Beniarrés o Ontinyent, més de 40 mm també a Villena, Albaida, Gaianes i La Font de la Figuera, superant també els més de 30 mm trobem poblacions com Requena, Fontanars, Benilloba, Bèlgida, Bocairent, Otos o Benifallim.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ, NOVES TEMPESTES INTENSES ⛈️🌪🧊⚡️

AVISOS HUI. AEMET
EVOLUCIÓ TEMPESTES HUI. MODEL AROME!!
MAPA SÍMBOLS

Bé xiquets, carregats de bombo tant hui com demà cap a les nostres terres i que ens farà estar de seguiment hui mateixa des de bon matí. Com he dit hui la inestabilitat estarà present desde primeres hores de la jornada i pel matí ja podrem registrar els primers ruixats i tempestes sobretot per la mitad nord del territori Valencià, es a dir nord de València i província de Castelló.

Serà de vesprada quan de nou tindrem tempestes fortes o molt fortes i que aniran moguent-se cap al sud i afectar punts del sud de València i la província d’Alacant. Atenció perquè com he dit les tempestes poden ser fortes o molt fortes i a més anar acompanyades de pedra. Les precipitacions i les tempestes a Catalunya i les Illes Balears seran coses més dèbils i anecdòtiques.

ATENCIÓ!!!! Perquè demà serà un dia més estable per el matí, però no caldrà refiar-se, perquè de vesprada-nit de nou les tempestes que arrancaran desde l’interior agarraran força i podran ser fortes o molt fortes, amb possibilitat de pedra i fortes ràfegues de vent, a més seran prou generals i podran tocar punts del litoral de cara la nit.

I A PARTIR DE DIJOUS…….

A partir de dijous torna l’estabilitat amb pujada de termòmetres i les tempestes desapareixeran, però atenció al seguiment de models ací a Meteopoble, perquè la possibilitat de que tinguem una nova descàrrega freda en altura per a últims de setmana o inicis de la setmana que ve, podria portar una nova situació de tempestes a casa nostra.

En resum i de moment queden unes 72 hores d’inestabilitat on les tempestes ens faran moure i estar pendents de les xarxes, però també seguirem l’evolució per a la pròxima setmana.

Per tant!!! Atents a les tempestes fortes o molt fortes les pròximes hores, però com sempre precaució i sobretot Seguimeeeeeeent!!!!

Anem informant………

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando