Per Nando

10/06/2024

Precaució!!! Avís taronja per noves tempestes amb certa virulència.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents a esta vesprada, les tempestes que començaran per l’interior, podran portar pedra i precipitacions molt intenses. I açò no acaba ahí……..🌪⛈️🧊

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, creixen amb molta energia les nuvolades cap a l’interior del territori Valencià i ja comencen a formar-se les primeres tempestes.

Atenció perquè tindrem una vesprada molt moguda i la major inestabilitat estarà compresa a partir de les 18 hores i fins la mitjanit més o menys. Les tempestes podran ser fortes o molt fortes i anar acompanyades de forts aiguats, possibilitat de pedra, vent i gran aparell elèctric.

A Meteopoble estem de seguiment i anirem mostrant tot el que va passant cap a les nostres terres. Demà es repeteix la jugada, per tant tots atents a les previsions també els pròxims dies, perquè venen carregades de tronades. DISFRUTEU🌪⛈️⚡️🧊🌀

ACTUALITZACIÓ MATÍ!!!

Bon dia!!! Dilluns 10 de juny del 2024, comencem setmana i ho fem molt pendents de les tempestes, després de 24 hores de treva al territori Valencià, hui tornaran amb força i ens faran tindre una vesprada del més entretinguda.

Després de les tempestes d’ahir al territori Català, hui mirem satèl·lit i amaneix sense massa nuvolositat o de moment sense núvols que porten complicacions, això sí, serà per poc de temps, perquè com he dit abans, els núvols d’evolució a causa del aire fred en altura i l’escalfament solar, ens farà tindre una vesprada del més entretinguda cap a les nostres terres.

AVISOS HUI. I PREVISIÓ 👀🌧⚡️🌪🌪🌪

Avisos Meteopoble ( No oficials )

AVISOS AEMET

Mapa simbols Meteopoble.

Bé xiquets, encara que he ficat personalment en als avisos de Meteopoble a tot el territori, això no vol dir que plourà amb força a tots els llocs. Això si, després del matí tranquil, de cara la vesprada creixeran tempestes amb molta força per l’interior de les tres províncies i que podran avançar cap al litoral. (Situació que no tenim clara si eixes tempestes podran tocar punts litorals finalment el dia de hui)

Les tronades podran ser fortes o molt fortes, i amb certa virulència, però conforme avancen cap a zones litorals aniran perdent força, però per les zones del interior i comarques centrals podran ser molt intenses, inclús amb molt d’aparell elèctric, anar acompanyades de pedra i ràfegues fortes de vent. PRECAUCIÓ!!!

Els avís taronja a tot l’interior per eixes tempestes intenses i groc al litoral, pel risc de que pugueren afectar algunes comarques més marítimes, però amb menys intensitat, com he dit abans.

PREVISIÓ DEMÀ I DIMECRES ⛈️

PREVISIÓ DEMÀ!!!

ATENCIÓ!!!! A demà, perquè la inestabilitat encara serà més acusada que el dia de hui i podrem tindre ruixats irregulars o alguna tronada des de bon matí. Serà de vesprada quan de nou les tempestes creixeran amb molta energia sobretot per el nostre territori.

Esperem tronades molt fortes arreu del territori Valencià, però especialment en les comarques centrals, on inclús podran ser severes i deixar fenòmens extrems. Demà seran encara més generals i també creix la possibilitat de que afecten a comarques litorals.

Dimecres tindrem una situació pareguda i novament de vesprada les tronades seran generals i localment fortes o molt fortes.

ATENCIÓ!!! Perquè els acumulats de precipitacions entre hui i dimecres podran ser molt importants , dels fenòmens adversos que poden portar eixes tempestes també tindrem que estar ben pendents perquè sobretot la pedra pot fer malbé en alguns indrets.

QUE PASSARÀ LA RESTA DE SETMANA?

A partir de dijous l’estabilitat anirà imposant-se cap a les nostres comarques, anirà acostant-se pel nord d’Àfrica i pel Mediterrani una massa d’aire més càlida que farà pujar els termòmetres, a valors més acordes per a l’època, després de la baixada d’estos dies.

Però per acabar vull repetir que anem a tindre fins al proper dimecres dies de molt de moviment meteorològic, on les tempestes donaran que parlar per la seua adveritat.

Encara que no parlem de cap temporal, desde Meteopoble demanen precaució per els fenòmens adversos associats en aquestes tempestes, però sobretot seguiment, perquè amb trellat, serà divertit seguir les tronades i poder anar mostrant-ho a totes les xarxes socials de la plataforma.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!⛈️🌪⚡️🧊🌧👀🌀

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando