Per Nando

9/06/2024

ATENCIÓ!!! La severitat de les tempestes continuarà. Nous avisos.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Tempestes molt fortes el dia d’ahir i que demà tornaran a ser prou virulentes i a més podran ser més generals. Atents a les actualitzacions.🌪⛈️🌦🧊⚡️

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

AVISOS AEMET DEMÀ.

Benvinguts de nou, després de les tempestes d’ahir al territori Valencià, hui toca torn a Catalunya on ara mateixa descarreguen amb força per la província Gironina, precaució per aquella zona perquè el radar veu reflectivitats prou pronunciades.

Atenció perquè demà de vesprada novament serà ben moguda al nostre territori perquè novament les tempestes tornaran a fer acte de presència. Aemet ha actualitzat els avisos i ja ens fica en nivell taronja ( un avís seriós) per l’interior de València.

Per tant estem pendents dels models mesoescalars perquè demà les tempestes seran prou generals, amb probabilitat de pedra i fortes ràfegues de vent i aiguats d’intensitat molt forta.

La severitat d’aquestes tempestes els pròxims dies, ens fa estar molt pendents de Meteopoble on anirem actualitzant avisos tant oficials i no oficials, actualitzant previsions, a més penjant tot el material gràfic que ens vaja aplegant mitjançant les xarxes socials, que tenim a la nostra plataforma. Esteu ben pendents!!!

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Diumenge 9 de Juny del 2024, vesprada-nit on l’aspecte del cel va canviar de manera radical i quan molta gent pensava que les tempestes novament s’havien oblidat de nosaltres, cap allà les 19 hores tot va començar a explotar i l’acostament de la D.A.N.A produïa tempestes curtes, però molt intenses i amb grans nuvolades amenaçants.

Però quan són les 5:30 de la matinada peguem una ullada al satèl·lit i radar i mentre cap al sud del territori Valencià, el cel està completament ras, per l’extrem nord de la província de Castelló, encara queden alguns ruixats, però que poc a poc aniran amainant. Això si, atenció hui al nord-est Català, perquè allà serà on les tempestes hui podran ser localment fortes, per això hui Aemet activa avís groc per eixes tempestes.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!⛈️🌧

AVANÇ TEMPESTES AHIR PEL TERRITORI VALENCIÀ.
PRECIPITACIONS, FONT AVAMET

La línia de tempestes que creixia per l’interior i va avançar per les comarques centrals fins a desplaçar-se cap a la província de Castelló, va deixar finalment els acumulats més importants per les comarques interiors com estava previst.

Destaquem els 40 mm de Pedralba, 38 mm a Aiora, 35 a Castielfabib, 34 mm a El Toro o Villar del Arzobispo, 33 mm a Calles o Xera, 30 mm a Camporrobles, 28 mm a Requena o Utiel i vora 25 mm a Xiva o Alpuente.

Hui com he dit abans, les tempestes afectaran el nord-est Català, però atenció que demà tornen amb gana cap ací.

ATENCIÓ DEMÀ, TORNEN LES TEMPESTES AMB SEVERITAT👀⛈️⛈️🌦🌪

Nous avisos ( No oficials ) Meteopoble per a demà 🟠🌪⛈️

Mapa símbols per a demà 🌪⛈️

Atenció de nou a les previsions per a demà, perquè vindran carregades de bombo al territori Valencià. Tindrem un matí tranquil, però novament de vesprada començarà a créixer una línia de tempestes molt activa per l’interior de les tres províncies i que anirà avançant cap a punts del litoral. Seran tempestes localment fortes o molt fortes i amb certa virulència, on inclús per l’interior es podran arreplegar precipitacions entre 60-80 mm. Al litoral aplegaran més dèbils, però en punts del litoral de la província de Castelló aplegaran prou actives i podran acumular entre 40-60 mm.

A Meteopoble estrenem avisos per a demà i com veieu fiquem bona part del territori Valencià en avís taronja, perquè les tempestes podran vindre acompanyades de forts aiguats, pedra gran i ràfegues molt fortes de vent, creiem que el litoral sud es on menys pluja caurà i per això he ficat avís groc.

Els meus avisos no són oficials i sempre cal que mireu els avisos d’Aemet que de moment sols fica avisos groc per l’interior del nostre territori per a demà, però veient els models acabarà per pujar eixe avís a taronja les pròximes hores.

LES TEMPESTES SEVERES CONTINUARAN DIMARTS I DIMECRES 🌪⛈️🧊🌧⚡️

Amb l’aire fred que tindrem en alçada després del pas de la D.A.N.A el dia d’ahir, la probabilitat de tempestes severes continuarà demà com he dir abans. PERÒ ATENCIÓ…… Perquè dimarts i dimecres repetirem el mateix patró meteorològic i novament tindrem creixement de vesprada, de noves tempestes molt intenses que podran deixar forts aiguats i fortes pedregades.

Les temperatures màximes que baixen de manera significativa el dia de demà amb vora 6°C, tornaran a pujar de cara a dijous i on sembla que tornarà l’estabilitat atmosfèrica i donarem per finiquitat aquest episodi tempestuós.

A Meteopoble anirem actualitzant quan faça falta els avisos i el que toque, perquè ens ha tornat a pujar l’adrenalina, després de 9 mesos sense contar res interessant. Ja veieu que per fi venen dies intensos, on disfrutarem dels fenòmens adversos que tant m’emocionen desde que sóc un xiquet.

SEGUIMEEEEEEENT!!!⚡️🌧🧊⛈️🌪🟠

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando