Per Nando

8/06/2024

Atents tempestes severes amb risc de grans pedregades i atenció pròxima setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Avís taronja activat hui a l’interior de València i nord d’Alacant per la probable severitat de les tempestes amb fortes pedregades i ventades 🌪⛈️🧊

ÚLTIMA HORA METEOPOBLE!!⚡️

Benvinguts de nou, tot va segons el previst i comencen a créixer amb força per l’interior peninsular i entraran cap al territori Valencià cap a les 19 hores. Atenció perquè a partir d’ara entraran tempestes fortes o molt fortes que poden deixar inclús pedra i ràfegues fortes de vent i avançaran des de l’interior del nord d’Alacant i València fins a les comarques més centrals de la província de València i després aniran cap a la província de Castelló.

Per tant les pròximes hores serà un espectacle de llamps i trons per tot l’interior i que més dèbilment eixes tempestes podrien tocar punts prelitorals, però inclús esta matinada podrien tocar amb força pel litoral del extrem nord de la província de Castelló.

Gaudiu de l’espectacle, però amb trellat, perquè estes tempestes poden tindre certa severitat. Anem informant.

PREVISIÓ MATÍ!!!

Bon dia!!! Dissabte 8 de Juny del 2024, tots pendents de les tempestes que començaran a fer acte de presència esta vesprada i podran donar que parlar en algunes comarques com vorem ara a continuació. A partir de hui entrem en uns dies que les tempestes seran les autèntiques protagonistes de la Façana Mediterrània gràcies a embossaments d’aire fred o vaguades que circularan per la península Ibèrica i afectant també les zones més orientals peninsulars.

Mentrestant i com tots els matins, el primer que fem és mirar satèl·lit i ja observem eixa D.A.N.A que circula ara mateixa pel sud-oest de la península i te tendència a moure’s cap al centre i reincorporar-se a la circulació general pel nord-est, amb eixa trajectòria farà que hui i demà les tempestes puguen ser molt intenses.

🟠 ATENCIÓ, AVÍS TARONJA HUI PER TEMPESTES MOLT INTENSES 🌪⛈️🧊

AVISOS AEMET HUI.

Atents a esta vesprada, perquè les tempestes descarregaran en molta força per l’interior de les 3 províncies, però especialment en l’interior de València i nord d’Alacant on podran ser especialment intenses i amb certa severitat, per este cas Aemet ens ha ficat en nivell taronja, un avís amb certos riscos per a la població i que pot deixar fortes pedregades i forts vents i sense descartar la formació d’algun tornado molt puntual.

De cara la vesprada-nit eixes tronades també podran afectar punts del prelitoral, però això sí, amb menys virulència que per l’interior.

PREVISIÓ DE TEMPESTES DEMÀ!!!

AVISOS AEMET DEMÀ.

Demà amb el moviment de la D.A.N.A cap al nord, les tempestes donaran un respir cap al territori Valencià encara que de matinada podran donar alguna tempesta intensa per la província de Castelló, de cara la vesprada Catalunya serà la més afectada per eixes tempestes que podran ser fortes, sobretot al seu nord-est on inclús Aemet activa l’avís groc pel risc d’eixes fortes tronades i amb risc de pedra.

MOLT ATENTS TAMBÉ ENTRE DILLUNS-DIMECRES 🌪⛈️🧊

ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL AMERICÀ PRÒXIMS DIES

Atenció a la pròxima setmana perquè novament una vaguada farà créixer les tempestes intenses cap a les nostres terres, però serà sobretot dimarts i dimecres quan les tronades podran ser molt fortes de vesprada, generals i amb certa virulència amb el perill de la pedra.

Com he dit aquesta nova tanda de tronades la pròxima setmana podrà afectar de manera generalitzada bona part del territori Valencià i Catalunya, però amb certa severitat i per tant estarem molt pendents dels seus avisos.

Aquesta situació de tempestes podrà començar a remetre entre dijous i divendres, però abans tenim dies per a gaudir d’aquests fenòmens adversos que tant ens agraden a Meteopoble, això sí, sense fer malbé a ningun lloc.

PRECAUCIÓ ESTA VESPRADA, PERÒ SOBRETOT, SEGUIMEEEEEEENT!!!!🌪⛈️🧊👀🟠

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando