Per Nando

7/06/2024

A 24 hores d’un canvi d’oratge important amb tempestes que podran ser severes la pròxima setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Pendents de la D.A.N.A que ens afectarà demà amb les seues tempestes, però més pendents de la vaguada-Dana que podrà portar tempestes més severes de cara la setmana que ve.🌪⛈️⚡️

ACTUALITZACIÓ VESPRADA ⛈️🌪

Benvinguts de nou, Aemet activa per a demà avís taronja a tot l’interior de València i nord d’Alacant per tempestes molt fortes que podran vindre acompanyades de gran aparell elèctric, pedres de tamany considerable i fortes ràfegues de vent i que inclús puntualment no descartem que es puguera formar algun tornado de baixa escala.

Aquestes tempestes podran aplegar cap a les comarques centrals de València cap allà últimes hores del dia o cara la nit.

Esteu pendents també de cara la setmana que ve, perquè els models meteorològics veuen altra D.A.N.A o Vaguada que podrà deixar tempestes més generals que inclús podran tindre una severitat més pronunciada.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Divendres 7 de Juny del 2024, entrem a les portes d’un cap de setmana tempestuós, però que obrirà la porta a l’entrada de varios envits d’aire fred també la pròxima setmana i amb probabilitat de tempestes que podran ser fortes o molt fortes i sense descartar que puguen ser severes entre dimarts-dimecres.

Però el primer que fem durant el dia es mirar satèl·lit i podem comprovar que el dia de hui com ja tenim nuvolositat abundant i inclús que porta algunes gotes dèbils per les comarques del nord-est d’Alacant o inclús per la Vall d’Albaida, esta nuvolositat és fruit de la D.A.N.A que ja asoma pel nord de les Illes Canàries i que té tendència acostar-se cap a la península ibèrica i que complicarà prou l’oratge com vorem ara després.

MÀXIMES AHIR I PREVISIÓ DE TEMPERATURES PROPERS DIES⏬️⏬️

FONT AVAMET.

De nou ahir màximes destacades i compreses entre els 30-35°C com estava previst, situació prou agobiant de nou per als que odiem la calor.

Destaquem els 34°C d’ahir a Aiora, Requena o Agres, els vora de 33°C a Planes, Requena, Ontinyent, L’Alqueria d’Asnar, Fontanars, Muro d’Alcoi, Villena, Pedreguer o Sumacàrcer.

EVOLUCIÓ TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

Les temperatures continuaran molt paregudes durant el dia de hui i durant tot el cap de setmana on continuarà fent calor, però atenció perquè a partir de dilluns una massa d’aire més fresca farà baixar el mercuri de manera important i deixarà valors més propis d’inicis de la primavera.

PREVISIÓ DEMÀ I DIUMENGE, TEMPESTES ⚡️⛈️🌦🧊

Previsió demà ⛈️

Previsió diumenge ⛈️

Atenció a demà, perquè encara que tindrem un matí prou tranquil, de cara la vesprada començaran a entrar tempestes per l’interior del territori Valencià que creixeran amb força gràcies a l’acostament de la D.A.N.A pel sud-oest peninsular, tempestes que podran ser fortes o molt fortes i anar acompanyades de pedra, inclús de cara la nit o matinada podran tocar punts del litoral sobretot a les comarques de la província de València i inclús pel nord d’Alacant.

Diumenge més del mateix, però està vegada les tempestes es concentraran per la província de Castelló i Catalunya que es on tindran la inestabilitat més acusada en altura per a que es produeixquen eixes tronades que novament seran localment fortes.

ATENTS ENTRE DILLUNS-DIMECRES ⛈️🌪🌦⚡️🧊

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA
ACUMULATS MODEL EUROPEU.
ACUMULATS MODEL GEM
ACUMULATS MODEL AMERICÀ.

Molta atenció a partir de dilluns, perquè encara es complicarà més l’oratge. Tindrem una nova descàrrega freda que podrà tornar a aïllar una D.A.N.A per la península, a banda creuarà una xicoteta borrasca en superfície per Múrcia que enviarà vent allevantats cap al territori Valencià i Catalunya i això farà que les tempestes puguen créixer amb més energia.

Per tant!!! I segons els últims models meteorològics, des de dilluns i fins allà dimecres-dijous tindrem risc de tempestes que podran ser fortes o molt fortes o inclús amb certa severitat al territori Valencià i Catalunya, serà una situació agraïda perquè podrà ploure a bona part de les nostres terres. Això si, com he dit abans, les tempestes podran tindre certa severitat i deixar molta aigua en poc de temps i inclús no descartem que vinguen acompanyades de pedra i fortes ràfegues de vent🌪🌪🌪🧊🧊⛈️⛈️

Però xiquets, voliem vore ploure, per tant demà ho farà sobretot per l’interior, però serà de dilluns a dimecres quan haurem d’estar bén pendents del cel 👀👀👀👀

Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando