Per Nando

6/06/2024

Atenció!!! Perquè els models veuen un episodi de pluges i tempestes molt important.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A cada actualització els models es fiquen més interessants davant diversos embossament d’aire fred que podran creuar la península entre dissabte i la pròxima setmana.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

ACUMULATS GFS PRÒXIMS DIES.

Benvinguts de nou, tot segueix completament igual i els models continuen veient un canvi important d’oratge a partir de dissabte i que portarà tempestes al territori Valencià per la vesprada i que començaran afectar zones de l’interior i podran acabar afectant punts de la costa.

Atenció perquè els models continuen també molt interessants la pròxima setmana on una nova vaguada o Dana, encara no ho tenim clar, podrà produir un episodi de precipitacions i tempestes prou més generals i intensos en el Mediterrani i sense descartar que eixes tempestes puguen ser adverses.

No vos pergau les actualitzacions perquè feia temps que no veiem uns models tan optimistes per a vore ploure a bona part de la Mediterrània.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dijous 6 de juny del 2024, estem expectants davant les eixides dels models, per anar veient com van configurant l’episodi de tempestes que començarà el proper dissabte, però que a partir de dilluns inclús es podrà fer més inestable com ara després veurem en la previsió.

Però bé!!! El primer que fem com tots els dies es mirar satèl·lit i ens alcem sense massa complicacions meteorològiques llevat de 4 núvols sense importància, i es que hui novament serà un dia de sol i calor com vorem a continuació en les màximes, però com vaig dient tot açò sembla que té tendència a canviar.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I PREVISIÓ DE MÀXIMES HUI !!!

FONT AVAMET.

Ahir finalment les màximes es van quedar més aprop dels 35°C que dels 40°C, així i tot molta calor a les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) i interior de la província de València.

Els registres més destacats són els vora 37°C a Ontinyent, vora 36°C a Vilallonga, Benigànim, Guadasséquies, Montaverner, L’Orxa, Pego o Oliva, també valors propers als 35°C com Aielo de Rugat, Aielo de Malferit, Bèlgida, Alzira, El Genovès, Moixent, El Palomar entre moltes altres.

TEMPERATURES MÀXIMES PREVISTES HUI.

Hui continuarà la forta calor i inclús els valors entre 30-35°C seran més extensos al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, sobretot a l’illa de Mallorca.

ATENCIÓ A LES PREVISIONS DEL CAP DE SETMANA ( D.A.N.A )⛈️🌪

D.A.N.A EL CAP DE SETMANA.

MAPA SÍMBOLS DISSABTE.

MAPA SIMBOLS DIUMENGE.

Atents a partir de dissabte que es quan la D.A.N.A creuarà pel centre de la península per a reincorporar-se pel nord peninsular a la circulació general el diumenge.

Amb eixe moviment el dissabte de vesprada començaran a créixer nuclis de tempesta per l’interior del territori Valencià, tempestes que podran ser fortes o molt fortes i amb probabilitat de granís. Aquestes tronades podrien tocar localment punts del litoral.

Diumenge la inestabilitat es traslladarà cap a la província de Castelló i Catalunya on de nou de vesprada creixeran tempestes que podran ser localment fortes o molt fortes per l’interior i podran tocar també punts del litoral.

ALTRA D.A.N.A PER A LA SETMANA QUE VE?⛈️⛈️🌪

EIXIDA MODEL EUROPEU ENTRE DIMARTS/DIMECRES
PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES, ÚLTIMA EIXIDA

Molt atents de cara la setmana que ve, perquè entre dimarts-dimecres un nou embossament d’aire fred sembla que es despenjarà per la península i se’ns acostarà a nosaltres. Sembla a dia de hui que aquest episodi de la pròxima setmana podrà ser més importants en la intensitat de les tempestes que inclús podran tindre severitat en alguns llocs de la Mediterrània.

Però com sempre i com encara queden diversos dies caldrà esperar per confirmar-ho i també per anar afinant en cas de confirmació quines seran les zones més afectades per les tempestes de la pròxima setmana que com he dit podrien ser força importants.

Com veieu entrem pràcticament a l’estiu i els models ens volen donar feina i que estem entretinguts, encara que per a mi el veure moviment als models no es gens de feina, al contrari, disfrute com un xiquet en sabates noves.

Per tant!!! Anem actualitzant quan faça falta i sobretot com sempre dic. Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando