Per Nando

4/06/2024

Per al cap de setmana tornen les tempestes, seran generals?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de la forta calor que esperem sobretot a partir de demà, el cap de setmana baixen un poc els termòmetres i tornen novament les tempestes de la mà d’una nova D.A.N.A

Bon dia!!! Dimarts 4 de Juny del 2024 Com esteu? jo personalment estic asquejat d’aquesta situació tan monòtona en el temps i qualsevol canvi mínimament inestable ens fem ressò encara que no siga general. Encara tenim confusions en els seguidors que se creuen que D.A.N.A es sinònim de pluges generals i quantioses i no es així i vull recalcar-ho que encara que anomenem D.A.N.A ( depressió aïllada en altura ) no significa que tinga que ploure a la casa de nosaltres.

Dit això que volia aclarir per enèsima vegada continuem com tots els matins mirant satèl·lit i novament l’absència de núvols predomina pràcticament tota la Façana Mediterrània, situació que s’allargarà uns dies com vorem ara després. Ahir encara varem tindre algunes tempestes o ruixats per Catalunya i per l’interior de Castelló, però en general molt poca cosa llevat de algunes zones de l’interior de Castelló on van arreplegar fins a 32 mm a Xodos, però coses molt locals.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES I MÀXIMES PREVISTES!!!🌤🌤🔥🔥

MÀXIMES PREVISTES DEMÀ MODEL AROME.

Atents a les màximes sobretot demà per l’interior sud de Catalunya, però sobretot a les comarques de València i interior d’Alacant, perquè en les zones més habituals, es a dir comarques com la Vall d’Albaida, La Costera, La Canal de Navarrés, La Safor, Les Riberes, El Comtat, L’Alcoià, etc….. Les temperatures podran pujar fins als 35°C i inclús apropar-se als 40°C, vorem quines són les zones més càlides entre demà i dijous, encara que hui ja munten i farà calor de valent.

El sol serà l’autèntic protagonista fins allà el cap de setmana que sembla que patirem canvis importants com vorem a continuació.

ÚLTIMES ACTUALITZACIONS CAP DE SETMANA!!! D.A.N.A 🌦☁️⛈️⚡️

MAPA EN ALTURA PRÒXIM CAP DE SETMANA
ACUMULATS PRECIPITACIONS PROPER CAP DE SETMANA.

D.A.N.A a la vista que se’ns acostarà pel sud de la península el cap de setmana i sembla a dia de hui que creuarà pel seu centre per a reintegrar-se en la circulació general.

Doncs bé!!! Amb esta situació, de cara el cap de setmana torna a créixer el risc de tempestes a bona part de la península i també a la Façana Mediterrània.

Catalunya i el territori Valencià entrarà dins de la inestabilitat segons els últims models actualitzats, però caldrà seguir-ho de ben aprop per anar veient si aquestes tempestes es comporten de manera més generalitzada o per contra seran localitzades com fins ara. Situació que tindrem més definida entre dijous-divendres.

Però a dia de hui i amb els últims models meteorològics, dissabte tindriem tempestes prou localitzades per el nostre territori de cara la vesprada i que diumenge podrien fer-se més generals a causa d’eixe acostament de l’aire fred en alçada, situació no confirmada i que no em refie massa perquè amb la ratxa que portem no serà difícil que es desfaça tot cap a última hora. De totes formes caldrà seguir-ho per si de cas.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando