Per Nando

3/06/2024

Pendents una nova setmana de la calor i altre embossament d’aire fred.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La pujada de termòmetres i el seguiment d’una D.A.N.A per al cap de setmana manaran en les previsions els pròxims dies a Meteopoble.

Bon dia!!! Dilluns 3 de Juny, comencem altra setmana on sobretot estarem molt pendents de les temperatures màximes entre dimecres-dijous com ara després vorem, però també estarem pendents d’un nou embossament d’aire fred per al cap de setmana pròxim. Això si, ara estem amb els peus en la terra, perquè de moment continuem maleïts al nostre territori.

De moment ens alcem mirant satèl·lit i res important que contar, cel ras de moment, dic de moment perquè està vesprada tenim risc d’alguns ruixats o tronades molt a l’interior i nord del nostre territori, coses molt disperses i insignificants.

PREVISIÓ I TEMPERATURES PREVISTES!!!🌡☀️🌤

PREVISIÓ DE SIMBOLS METEOPOBLE PRÒXIMS DIES.
MÀXIMES PREVISTES DIMECRES MODEL EUROPEU. FONT METEORED.

El sol serà l’autèntic protagonista de la setmana fins allà el dissabte que podria complicar-se com ara després vorem, però mentrestant com he dit bona cosa de sol i molta atenció a les màximes entre demà i dijous, però sobretot dimecres i dijous on podrem tindre valors per damunt dels 35°C per les comarques centrals del territori Valencià i tot l’interior de València. Situació que anirem afinant millor, però caldrà refrescar-se bé eixos dies en bona part de les nostres terres.

EVOLUCIÓ MODELS ACTUALS D.A.N.A DEL PRÒXIM CAP DE SETMANA….🌀🌀⛈️🌧🌦☁️

L’evolució d’un embossament d’aire fred de cara al cap de setmana farà créixer el risc de tempestes a la part més occidental de la península Ibèrica, just amb el moviment d’eixe embossament pel centre peninsular entre dissabte i diumenge, podrà portar cap a la Façana Mediterrània una baixada de termòmetres respecte als valors tan alts que patirem entre dimecres-dijous.

Atenció perquè el risc de tempestes també pujarà cap a les nostres terres, però de moment incapaç d’arriscar-me si ens afectaran de manera local i dispersa o seran més generals, perquè tot dependrà de l’aire fred en alçada i el seu contrast tèrmic i finalment si passa eixa D.A.N.A més aprop de casa nostra per a que eixes tronades ens afecten amb més gana.

Ho segueixc i actualitzem tots els dies per anar veient la seua evolució, però de moment calor a manta sobretot entre dimecres-dijous. A refresscar-se.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando