Per Nando

2/06/2024

Altra D.A.N.A a la vista?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de les precipitacions poc importants del dia d’ahir ara pensem en calor i vigilem la D.A.N.A del proper cap de setmana.

Bon dia!!! Diumenge 2 de Juny del 2024, després de l’avorriment meteorològic que portem arrastrant al nostre territori i amb la sequedat que tenim al damunt, m’agradaria saber quan acabarà esta situació tan extrema que estem vivint cap a les nostres terres. De moment no ho podem saber, però esperem que almenys aquesta tardor canvie perquè és una situació dramàtica on inclús molts arbres estan morint per la falta d’este element que es tan significant per a la vida.

Però bé!!! Anem a seguir les previsions per als pròxims dies i mirant el satèl·lit podem observar les tempestes que creuaven ahir per la part de Múrcia i les que deixaven forts aiguats també alguns punts de Catalunya. Nosaltres poca cosa com vorem a continuació i ara mateixa tenim el cel ras que no impedira gaudir del sol les pròximes hores.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS🌧🌧

FONT AVAMET

Com veieu ridícules precipitacions el dia d’ahir cap a les nostres terres i on el sol va lluir pràcticament tota la jornada. Així i tot algunes nuvolades deixaven fins a 7 mm a Xodos, 5 mm a Benicàssim o Vistabella del Maestrat, 4 mm a Les Alqueries o els 3 mm de Vila-real, Borriol, Ademús, Atzeneta del Maestrat, Puebla de Sant Miguel, Illa de Tabarca, Crevillent o Sucaina.

FORTA CALOR A PARTIR DE DIMARTS!!!☀️☀️☀️🔥🔥🔥🔥

TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMA SETMANA.
MAPA SIMBOLS EN GENERAL PRÒXIMA SETMANA.

Atents que demà comencen a enfilar-se els termòmetres cara amunt i entre això i el sol com a protagonista tindrem dies d’estiu pràcticament a tota la Façana Mediterrània. Atenció novament a les comarques centrals del territori Valencià, perquè entre dimarts-dijous els termòmetres podran donar registres propers als 35°C o inclús superant-los de manera localitzada. Per tant torna l’estiu després de la davallada de termòmetres que vam patir des de Divendres passat.

VIGILEM LA D.A.N.A 🌀🌀🌀🌀🌀

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DIVENDRES MODEL AMERICÀ.
PRECIPITACIONS PREVISTES DURANT EL PRÒXIM CAP DE SETMANA ( MODEL AMERICÀ )

Pareix que els models meteorològics van confirmant el pas d’una nova D.A.N.A per al proper cap de setmana i que esta vindria pel sud peninsular i segons l’última eixida del model Americà podria acabar creuant la península Ibèrica pel seu centre. Amb esta modelització el proper cap de setmana tornaríem a parlar de tempestes, però amb tot el que venim patint es difícil aventurar-se, si tindrem tronades consistents cap al territori Valencià o seran coses localitzades.

La jugada dels models amb el pas de la D.A.N.A podria donar molt de joc a la Façana Mediterrània, però ja no em refie i per tant caldrà esperar uns dies més per anar definint millor la situació que portaria a més una nova davallada del mercuri el cap de setmana que ve.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando