Per Nando

1/06/2024

Algunes precipitacions, després calor i després embossament d’aire fred.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La maledicció que portem al damunt ens ha fet que altra vegada la pluja ens esquive a les comarques de la Diània, però seguim amb les previsions per a hui, demà i la pròxima setmana. Que passarà?🌦☁️☀️⏬️🔥🌧⛈️⚡️

Bon dia!!! Dissabte 1 de Juny del 2024, comencem mes estival i comencem igual de despagats que fa pràcticament 9 mesos, les opcions de pluja que esperàvem inclús a les comarques de la Diània i algunes comarques del territori Valencià, es desvaneixen sempre a última hora, es com si tinguérem al damunt una maledicció i que ni activa ni passiva vol enganxar a ploure. La veritat que aquesta desesperació no l’he patida des de que faig previsions, ni tampoc des de que tinc us de raó, però és algo que ja es molt preocupant i en porta personalment a una intranquilitat absoluta de no saber quan plourà amb la gana que toca cap a les nostres terres que tanta falta es fa.

Però bé!!! Cal seguir informant del que veiem que passarà les pròximes hores i també els dies veniders. El primer que fem és mirar satèl·lit i ara mateixa plou al sud de la província d’Alacant i nord-est de Catalunya on inclús en aquesta zona tenen avís groc per estes tempestes que podran ser fortes.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ!!!

ÚLTIMES PRECIPITACIONS.FONT AVAMET

La veritat que els registres de precipitacions del dia d’ahir i hui són altra volta ridículs en les nostres comarques i ens agafa vergonya inclús ensenyarles, però és el que hi ha. De moment s’arrepleguen d’ahir fins a 6 mm a Quart de Poblet, Loriguilla i Caudete de las Fuentes.

Açò són registres provisionals, però no farà molt més, perquè veient l’animació de precipitacions del model mesoescalar Arome, només esperem tempestes disperses durant el dia de hui i que demà també es podran produir, però amb menys probabilitat. Les temperatures continuen paregudes després de la davallada d’ahir i que ens ha deixat respirar un poc, encara que no per massa temps.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.
SITUACIÓ SINÒPTICA CAP DE SETMANA PRÒXIM.

Bé, la pròxima setmana anirà retirant-se la massa més fresca que ha fet baixar els termòmetres i novament serà renovada per una més càlida que farà remuntar poc a poc els termòmetres a partir de dilluns i que inclús a partir de dimarts-dimecres ja podrà enfilar alguns valors entre 30-35°C, la situació d’estabilitat pràcticament predominara tota la Façana Mediterrània.

Encara que aquesta situació que portem arrastrant des de fa mesos ens ha llevat la il·lusió de vore ploure com cal, els models meteorològics tornen a vore una depressió aïllada de cara el cap de setmana que ve i que podria portar baixada de termòmetres i tempestes cap a les nostres comarques.

Per tant i en resum, despagats ens quedem sobretot els Valencians, però la calor torna a tocar la porta per a la setmana que ve i ja vorem si ens refiem de la pròxima D.A.N.A i les seues possibles tempestes per a finals de la pròxima setmana. Ja vorem………

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando