Per Nando

31/05/2024

Tempestes ara mateixa i que es repetiran les pròximes hores i demà.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents perquè tenim una línia de tempestes ara mateixa i que es repetiran les pròximes hores, sobretot demà matí.

Bon dia!!! Divendres 31 de maig, últim dia del mes que deixem enrere amb la mateixa tònica que els últims 9 mesos, es a dir poques precipitacions en general llevat de les tempestes que van deixar registres importants a poblacions del extrem nord de la província de Castelló, però com he dit continuem a bona part del nostre territori sense ploure com cal.

Però bé!!! Mirem satèl·lit i hui ja patim eixe canvi d’oratge i que ens porta més nuvolositat desde ja mateix i una baixada important de les temperatures. Ara mateix una línia de tempestes afecta en línia recta la província de Castelló i les Illes de Mallorca I Menorca, una situació curiosa que ens porta eixa inestabilitat anunciada des de primeres hores del matí.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I VARIACIÓ DE LES MÀXIMES DE HUI.

VARIACIÓ MÀXIMES HUI RESPECTE AHIR. FONT AEMET.
TEMPERATURES MÀXIMES AHIR. FONT AVAMET.

Hui almenys respirarem de les temperatures de ple estiu que hem patit les últimes jornades al nostre territori i que deixaven valors per damunt dels 33°C a molts indrets i com es el cas de les màximes més altes donades a poblacions com Requena, Aiora, Agres, Alcoi, El Genovès, Fontanars, Ontinyent, Beneixama, Villena, Bocairent o Muro d’Alcoi entre altres.

Com he dit abans hui baixen i per fi respirarem uns dies amb valors entre els 20-25°C durant tot el cap de setmana.

ENTRE HUI I DEMÀ ALGUNES PLUGES!!!🌧🌧🌧

Bé, canvi d’oratge important que ens portarà algunes pluges durant el matí i de nou esta vesprada creixeran tempestes disperses per l’interior, que sembla que sobretot afectarien la meitad sud del territori Valencià.

Demà mati la inestabilitat es quedaria concentrada en les comarques del sud de València i nord d’Alacant, mentres cara la vesprada les tempestes més intenses tocarien punts de la província de Lleida i algun punt de l’interior de Castelló.

Diumenge tindriem intervals de núvols, però sembla que la inestabilitat anirà decreixent, però encara esperem precipitacions cap a Catalunya i alguna gota o tronada dispersa cap al territori Valencià. Les temperatures que baixen hui es mantindran així durant tot el cap de setmana.

LA PRÒXIMA SETMANA MOLT INDEFINIDA!!!

Les últimes eixides dels models meteorològics ens diuen que a partir de dilluns remuntaran les temperatures i tornarà la calor, però atents perquè dilluns novament podrem tindre tempestes de vesprada per l’interior.

Ara bé!!! Novament podríem tindre un empitjorament de l’oratge cap allà el proper dijous de la mà d’un nou embossament d’aire fred que podrà creuar la península i portar una nova situació tempestuosa, situació que caldrà anar seguint els propers dies.

En resum: Com veieu ja aplegat la inestabilitat i encara que no serà una situació que deixe grans precipitacions, almenys es veu moviment meteorològic que es podria repetir la setmana pròxima.

SEGUIMEEEEEEENT!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando