Per Nando

30/05/2024

Esteu patint calor? Atents demà canvi d’oratge. Precipitacions

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Temperatures molt càlides el dia d’ahir i el que esperem el dia de hui, però atents que a partir de demà venen canvis amb baixada de termòmetres i algunes precipitacions.

Bon dia!!! Dijous 30 de Maig del 2024, calor o molta calor que podem dir del dia d’ahir i que ara després repassarem les màximes més altes donades al nostre territori, hui patirem també molta calor, però venen canvis que inclús portaran algunes pluges a partir de demà.

Però abans de veure la previsió que ens espera durant els pròxims dies mirem com tots els matins el satèl·lit, al igual que ahir, hui despertem amb cel ras que ens permetrà veure el sol i que pegue de nou de valent cap a les nostres comarques.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I PREVISIÓ HUI!!!

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.
MÀXIMES PREVISTES HUI.

Quines màximes ahir que ens van deixat fins als 37°C a Requena, El Genovès, Llocnou d’en Fenollet o La Pobla Llarga, 36°C a poblacions com Xàtiva, Anna, Ontinyent i més de 35°C a nombrosos pobles com Alzira, Castelló, Énguera, Guadassequies, Benigànim, L’Orxa, Vallada, Palma de Gandia, Vilallonga i Agres.

Hui atenció novament amb les màximes per l’interior sud de Catalunya, comarques centrals i interior de les províncies de València i Alacant, perquè les màximes novament pujaran dels 30 o els 35°C, es a dir molta calor.

A més tenim risc de tempestes molt localitzades per la província de Castelló i que poden inclús ser algo més generals i localment fortes a la part nord de Catalunya.

A PARTIR DE DEMÀ CANVI D’ORATGE!!!☁️🌧☁️🌦🌦⏬️⏬️

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DEMÀ.
VARIACIÓ MÀXIMES RESPECTE A HUI. FONT AEMET
MAPA SIMBOLS DIVENDRES NIT I DISSABTE.

Canvi d’oratge important el dia de demà amb baixada entre 6-10°C de les màximes que ens farà respirar per fi després de la forta calorada que estem patint. Sobretot es notarà en la província de València i nord d’Alacant que es on estem rebent les temperatures més altes.

Demà matí tindrem també més núvols, però serà de cara la vesprada-nit de divendres i matí de dissabte quan esperem que ens creue una línia d’inestabilitat que junt amb el vent humit podrà deixar algunes precipitacions sobretot per les comarques del sud de València i nord d’Alacant. De vesprada les tempestes podran fer acte de presència per el nord-est Català i ser localment fortes.

El diumenge tindrem un dia més tranquil amb intervals de núvols, sense descartar alguna gota molt poc important i atents a la pròxima setmana, perquè els últims models meteorològics veuen un nou ascens tèrmic important a partir de dimecres.

En resum, canvi important a partir de demà amb baixada de termòmetres i algunes precipitacions sobretot al sud de València I nord d’Alacant entre demà de vesprada i dissabte.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando