Per Nando

29/05/2024

Es confirma que torna la inestabilitat sobretot el cap de setmana, possibilitat de ruixats i tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’aire fred en altura inestabilitzara l’oratge a partir de demà mateix en algunes zones i on caldrà seguir l’evolució d’algunes precipitacions de cara el cap de setmana.

Bon dia!!! Dimecres 29 de Maig del 2024, després de dos dies de alleugerament dels termòmetres, atenció hui perquè torna la calor i de valent en algunes comarques com ara després vorem, per tant hui les màximes tormen a pujar.

Però bé!!! Hui ens alcem novament mirant al cel, un aspecte del cel que mirant el satèl·lit i també mirant per la finestra hui el tenim més ras que dies enrere i així continuarà durant tota la jornada i el dia de demà.

CALOR AMB MÀXIMES PROPERES ALS 35°C!!!

Entre hui i demà el més destacable serà la pujada de les temperatures que tindrem sobretot per l’interior sud de Catalunya i al territori Valencià, sobretot a les comarques de la Diània i de l’interior de València. Atenció!!! Perquè demà també creix el risc de tempestes fortes, però molt localitzades per les comarques Lleidatanes i per l’interior de la província de Castelló.

CANVIS A PARTIR DE DIVENDRES!!!

A partir de Divendres el despenjament d’una mica d’aire fred en altura més el gir de vent més humit cap a la Façana Mediterrània farà que tinguem una baixada prou important de les temperatures i que acumulem més núvols cap a les nostres comarques. Sembla que entre divendres i dissabte les precipitacions podran aparèixer a les zones més costaneres del territori Valencià a causa d’eixe vent més agregalat que sobretot podria deixar precipitacions moderades al sud de València I nord d’Alacant. També de vesprada tindrem creixement de tempestes per l’interior.

L’evolució entre diumenge-dilluns encara es incerta, perquè dependrà fins on acabe baixant l’aire fred per vore si continuem amb inestabilitat cap a les nostres comarques i continuem parlant d’algunes precipitacions o inclús algunes tronades de vesprada.

Siga com siga, les últimes eixides dels models meteorològics no veuen grans calors tampoc per a la setmana vinent on la variació de masses farà que tinguem una atmosfera prou caòtica per a l’època en què ens trobem, ara falta seguir dia a dia i amb els models a més xicoteta escala, on afectarà amb més certesa eixa inestabilitat durant aquest cap de setmana.

FINS DEMÀ!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando