Per Nando

28/05/2024

Noves possibles tempestes per al cap de setmana.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’embossament d’aire fred per al proper cap de setmana inestabilitzara l’oratge a la península Ibèrica, però ens afectarà a nosaltres?

Bon dia!!! Dimarts 28 de Maig del 2024, ahir varem tindre un respir en les temperatures, després del dies tan càlids que vam tindre durant el cap de setmana, pel matí inclús la nuvolositat deixava algunes gotes dèbils quan més arrimats a costa i que apenes sumaven 1 mm en els millors dels casos.

Bé, ara mateixa mirant satèl·lit i quan són les 6 de la matinada, l’aspecte es de núvols baixos abundants i sense perspectives que deixen precipitacions, uns nuvols que aniran trencant-se quan calfe el sol, però es mantindran ben presents en el sud de València i nord d’Alacant, les temperatures molt pategudes a les d’ahir.

ATENTS A LA PUJADA DE TERMÒMETRES A PARTIR DE DEMÀ!!!

A partir de demà tornarem a notar la forta calor cap a les nostres terres. Atents perquè la pujada de temperatures serà notable i sobretot esperem màximes entre 30-35°C per les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) i interior de la província de València, una situació que continuarà sense massa canvis el proper dijous. El sol serà l’autèntic protagonista tant de demà com el proper dijous, però a Catalunya podrien aparèixer les primeres tempestes localitzades.

ATENTS AL CAP DE SETMANA, POSSIBLE INESTABILITZACIÓ!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA MODEL EUROPEU PRÒXIM CAP DE SETMANA.
ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU CAP DE SETMANA.

Ens haurem de fixar a partir de divendres, perquè novament patirem una davallada important de les temperatures respecte a dimecres-dijous, a més caldrà anar veient el estirament de l’anticicló Britànic, perquè pareix que durant el cap de setmana podrà aportar vents més humits amb més núvols i més inestabilitat, per tant, les tempestes podrien començar a generalitzar-se a la Mediterrània sobretot el proper diumenge que es quan els models veuen una situació més inestable.

Aquesta possible situació d’inestabilitat s’ha de seguir de ben aprop perquè els 2 models importants com Europeu i Americà veuen eixa canvi important el divendres amb més nuvolositat de mar cap a terra i alguns plugims que entre dissabte i diumenge podrien anar a més amb tempestes fortes.

Siga com siga, caldrà seguir totes les actualitzacions, perquè encara que no parlem d’un temporal, les tempestes podrien regar novament algunes comarques de les nostres terres que tanta aigua necessiten.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando