Per Nando

27/05/2024

Atents!!!! Nova D.A.N.A a la vista podrà complicar l’oratge cap a finals setmana.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després d’un cap de setmana càlid, les previsions dels models meteorològics apunten a una nova D.A.N.A que podrà portar noves tempestes a la Mediterrània.

Bon dia!!! Dilluns 27 de Maig del 2024, deixem enrere un cap de setmana càlid amb temperatures que van superar de bon tros els 30°C i inclús ahir amb algunes precipitacions disperses i inapreciables per l’interior de la província de València, però res de bo.

Mirem satèl·lit com tots els dies i veiem eixa nuvolositat que ens afectava el dia d’ahir i es la que ens va deixar algunes precipitacions poc importants que repassarem ara a continuació. Ara quan són les 6 de la matinada el cel està prou núvol, però el sol començarà a ser protagonista de la jornada, però amb pas de núvols durant el dia.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS I PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES.

FONT AVAMET.

Com he dit abans, ahir de vesprada-nit es van produir alguns ruixats que van deixar poca pluja, però que destaquem els 5,5 mm d’Aiora, els 4,4 mm de Quesa o els 2, 4 mm d’ Énguera. Hui es poden repetir eixos ruixats en les zones de més a l’interior del nord de València i Castelló, però en principi seran coses molt disperses i poc importants.

Atents que les temperatures baixen de manera significativa el dia de hui, respecte als valors del cap de setmana i deixant registres al voltant dels 25°C les màximes, però atenció perquè el dimecres i dijous tornaran a muntar de valent amb noves màximes apropant-se als 35°C.

POSSIBLE EMPITJORAMENT DE L’ORATGE AMB UNA NOVA D.A.N.A.

La pujada de temperatures del pròxim dimecres-dijous serà el preludi d’una nova baixada de termòmetres el pròxim cap de setmana, tot això serà gràcies a l’estirament del Anticiclò Britànic cap a l’est i que farà que tinguem una descàrrega d’aire fred en capes altes i una D.A.N.A que podria situar-se entre el nord de la península, França o els països de l’est.

Segons els últims models meteorològics, està situació podrà portar noves tempestes a partir del pròxim cap de setmana i segons on acabe de aprop de nosaltres eixe embossament d’aire fred, parlarem de tempestes més o menys generals a la Mediterrània.

Per tant estarem pendents dels models meteorològics a partir de hui i aportant eixa previsió actualitzada dia a dia, per anar veient com es van desenvolupant les actualitzacions dels models per al cap de setmana pròxim.

FINS DEMÀ.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra tant al web com a les xarxes socials 🌎🌧⛈️☔️☁️


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando